Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • metssiga
    Asjahuviline
    • Jun 2006
    • 3804

ilmselt on vedrud õhtal või on muugid kulunud ja ei lähe oma asendisse tagasi.pead anda ei oska, eriline ekspert pole. ei tea ju õigupoolest mis lukk on üldse, aga ma soovitan proovi õlitamist. see ei võta ju tükki küljest, kui ei õnnestu, ei õnnestu.

Kommentaar

• rallikas
      Kalju Eesti Meistriks!
      • Mar 2005
      • 3280

Mis on pubist Trehv saanud?

Kommentaar

• ivar5lepik
        Meeskonnaliige
        • Nov 2008
        • 320

Algselt postitanud kasutaja rallikas poolt
        Mis on pubist Trehv saanud?
        Suvel oli veeavarii, taastamine läinuks kulukaks, Selver ostis ruumid ära ja avab seal millalgi poe. Uudist ei õnnestunud hetkel leida, aga see on meediast ka läbi jooksnud.

Kommentaar

• Marek_T
          Eesti koondislane
          • Mar 2009
          • 4073

Kas see, et viimasel ajal on klikimeedias järest lagedale tuldud kirjatükkidega stiilis "Eesti on nõme kannibalrahvas, mina kolisin Iirmaale, hurraa!" ja "Ma olen töötu etnoloogiliste esemete tundjast doktorant, Eesti on nõme riik, sest mul pole tööd ja iga õlinäpp teenib minust rohkem" on lihtsalt klikimeedia nõks kasutamaks ära üleüldist rahulolematust kõigi ühiskonnagruppide seas või on see rahulolematus nii üle ääre aetud, et tulvab igasse meediaväljaandesse sisse?

Kommentaar

• rainis007
            Eesti koondislane
            • May 2010
            • 6288

Algselt postitanud kasutaja markofkin poolt
            Kas see, et viimasel ajal on klikimeedias järest lagedale tuldud kirjatükkidega stiilis "Eesti on nõme kannibalrahvas, mina kolisin Iirmaale, hurraa!" ja "Ma olen töötu etnoloogiliste esemete tundjast doktorant, Eesti on nõme riik, sest mul pole tööd ja iga õlinäpp teenib minust rohkem" on lihtsalt klikimeedia nõks kasutamaks ära üleüldist rahulolematust kõigi ühiskonnagruppide seas või on see rahulolematus nii üle ääre aetud, et tulvab igasse meediaväljaandesse sisse?
            Esimest.

Siinkohal võiks laenata tsitaati lp professor Kaarel Kilvitsa sulest (mis on küll osa EL-i astumise vastaste inimeste klassifikatsioonist, aga mõte on siin sama)

Meditsiinilised juhtumid – alaväärsuskompleksi ning seksuaalelu ja tähelepanu puuduse käes vaevlevad isendid, kes olid saanud võimaluse tähtsad olla.

Kommentaar

• Martin
              Kõige kaunim klubi
              • Aug 2001
              • 14255

Algselt postitanud kasutaja markofkin poolt
              Ikka sildistame, mis siis, et 2012. aastal rändas Eestist välja 10 871 inimest, mis on 4657 inimest enam kui aasta varem.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• Kasepats-Pidur
                Asjahuviline
                • Feb 2008
                • 2420

Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
                Ikka sildistame, mis siis, et 2012. aastal rändas Eestist välja 10 871 inimest, mis on 4657 inimest enam kui aasta varem.
                Meil siin foorumis endisi ja praegusi estraallasi (ja teisi välismaal elajaid) küll. Kas kõik panid ennast ikka piiril lahkujatena kirja?

Kommentaar

• Marek_T
                  Eesti koondislane
                  • Mar 2009
                  • 4073

Kes sildistas, keda?

Kommentaar

• Rein
                    Must puudel
                    • Feb 2005
                    • 12804

Algselt postitanud kasutaja Kasepats-Pidur poolt
                    Meil siin foorumis endisi ja praegusi estraallasi (ja teisi välismaal elajaid) küll. Kas kõik panid ennast ikka piiril lahkujatena kirja?
                    Kellele ma ennast kirja oleks pidanud panema? Lennujaamas ma ühtegi sellist paksu vihikut ei näinud
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• metssiga
                      Asjahuviline
                      • Jun 2006
                      • 3804

tööloa-elamisloa ilmselt ikkagi hankisid, ei?

Kommentaar

• Rein
                        Must puudel
                        • Feb 2005
                        • 12804

Kuidas on seotud töö-ja elamisluba piiril enda kirja panemisega?
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• rainis007
                          Eesti koondislane
                          • May 2010
                          • 6288

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
                          Kuidas on seotud töö-ja elamisluba piiril enda kirja panemisega?
                          Ee... no statistikat saab teha tööluba taodelnute põhjal ? Ei ?

Et näiteks 500 Austraalia tööluba saanud inimest = 500 välismaale tööle läinud inimest ? Ei ?

Kommentaar

• rainis007
                            Eesti koondislane
                            • May 2010
                            • 6288

Oojah, vabandust. Ega ajakirjanduse eesmärk pole pinnal püsida ja kasumit teenida läbi võimalikult suure arvu klikkide, seejuures vahendeid väga valikuliselt valides (kuna päris vahendeid valimata oleks natukene äärmuslik väide). Eks igasuguste skandaalide üleskiskumine ja pidevalt pildis hoidmine ja selgelt provokatiivsete ja kohati full retardi minevate "arvamuste" trükkilaskmine teenib ju ühiskonna kõrgemaid huvisid, eksole !

Kommentaar

• Martin
                              Kõige kaunim klubi
                              • Aug 2001
                              • 14255

Algselt postitanud kasutaja rainis007 poolt
                              Oojah, vabandust. Ega ajakirjanduse eesmärk pole pinnal püsida ja kasumit teenida läbi võimalikult suure arvu klikkide, seejuures vahendeid väga valikuliselt valides (kuna päris vahendeid valimata oleks natukene äärmuslik väide). Eks igasuguste skandaalide üleskiskumine ja pidevalt pildis hoidmine ja selgelt provokatiivsete ja kohati full retardi minevate "arvamuste" trükkilaskmine teenib ju ühiskonna kõrgemaid huvisid, eksole !
                              Olgu, annan andeks.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• mcnamara
                                Möirgav mölder
                                • Nov 2001
                                • 29209

Algselt postitanud kasutaja rainis007 poolt
                                Eks igasuguste skandaalide üleskiskumine ja pidevalt pildis hoidmine ja selgelt provokatiivsete ja kohati full retardi minevate "arvamuste" trükkilaskmine teenib ju ühiskonna kõrgemaid huvisid, eksole !
                                Ja miks ei võiks lasta inimestel oma arvamust avaldada? Kõike ei pea lugema, veel vähem kõigega nõus olema.
                                Väljaränne on ju iseenesest positiivne. Üksikisiku tasandil saab igaüks elada just seal ja just nii nagu õigeks peab. See on vaimustav, midagi millest minu põlvkond ei osanud koolis käies unistadagi.
                                Riigi tasandil on kõik tõepoolest poliitiliste valikute küsimus. Kuni inimesed on poliitiliselt ignorantsed, ei muutugi midagi.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Töötlen...