võib olla peeti silmas seda, et metsatukad kubisevad föönidega liikluspolitseinikest.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKuulasin täna raadiot ja seal öeldi, et metskitsed elavad hetkel tavapärast elu. Seoses sellega tekkis küsimus, et milline on mitte tavapärane elu metskitsedel?
Kommentaar
-
Algselt postitas k2bo Vaata postitustKas siin Tallinnas leidub lumevaibata kunstmuru platsi, kuhu saab iga vant palli taguma minna?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKuulasin täna raadiot ja seal öeldi, et metskitsed elavad hetkel tavapärast elu. Seoses sellega tekkis küsimus, et milline on mitte tavapärane elu metskitsedel?
Hundi eest ka niimoodi väga ei lidu."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas k2bo Vaata postitusteeeeeeBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas k2bo Vaata postitusteeeeeeolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Oleks soov oma kodulehele lisada see nö facebooki like-i box. Olen natuke uurinud ,et kuidas asi käib ja pmst saab selle koodi juba fb enda lehelt kätte, niiet tundub nagu oleks 10 minuti töö. Küsimus aga selline , et kuhu kurat ma selle koodi pean oma kodulehel lisama. Olen sellel alal väga võhik ja kodulehel valmistaja ei vasta ei kirjadele ega telefonile. Googeldades ka midagi head ei leia. Teab keegi ehk soovitada , et kuhu pöörduda või oskab mõni osavam vend mul selle ise valmis teha mõne õlle eest?Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustOleks soov oma kodulehele lisada see nö facebooki like-i box. Olen natuke uurinud ,et kuidas asi käib ja pmst saab selle koodi juba fb enda lehelt kätte, niiet tundub nagu oleks 10 minuti töö. Küsimus aga selline , et kuhu kurat ma selle koodi pean oma kodulehel lisama. Olen sellel alal väga võhik ja kodulehel valmistaja ei vasta ei kirjadele ega telefonile. Googeldades ka midagi head ei leia. Teab keegi ehk soovitada , et kuhu pöörduda või oskab mõni osavam vend mul selle ise valmis teha mõne õlle eest?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustOleks soov oma kodulehele lisada see nö facebooki like-i box. Olen natuke uurinud ,et kuidas asi käib ja pmst saab selle koodi juba fb enda lehelt kätte, niiet tundub nagu oleks 10 minuti töö. Küsimus aga selline , et kuhu kurat ma selle koodi pean oma kodulehel lisama. Olen sellel alal väga võhik ja kodulehel valmistaja ei vasta ei kirjadele ega telefonile. Googeldades ka midagi head ei leia. Teab keegi ehk soovitada , et kuhu pöörduda või oskab mõni osavam vend mul selle ise valmis teha mõne õlle eest?
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustAnnab.
Kolmap kella 6st alates:
Teisip 6st:
Teisip 7st:
Saad ehk loogikale pihtaIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustKust filmist/sketšist/raamatust vms on pärit väljend "noor mees, tahtmist on, miks mitte?"? Kasutan ka ise seda ning olen mujalt korduvalt kuulnud, aga mis lugu või nali selle taga on ei tea.
Päritolu ei tea.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar