Algselt postitas Rein
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustOma läpparil oli viimati normaalsel kujul Win Vista (kui veel dual boot oli) aga seda pole juba pikka pikka aega ja ei kavatsegi dual booti enam teha. Virtuaalse masinana on aga Win7 kui peaks mingit eriprogrammi vaja minema mis ainult Winil normaalselt jookseb (ainult Winile on loodud). Win8 olen ka proovinud...aga selle kausta kustutasin kiirelt ära...või tegelt peab vaatama äkki võtab kusagil välisel kettal veel mõttetult ruumi siiani...
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMürk - KuuvalgusIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustLaulu ei leidnud kuskil, kui pisike intro välja jätta. Kuid kui sõnu vaadata, siis ei tundu ka see olema. Eks ma kuulan raadiot edasi ehk joppab
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMa arvan, et lugu tuli ring fm'st. Meeslaulja, hääl sarnanes Dagö omale ning stiil oli ka midagi sinnakanti. Loo vanuse kohta ei oska kahjuks midagi öelda, pigem uus kui vana
inimestele, kes soovivad vähki - http://www.ringfm.ee/index.php
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustJääb üle vaid imestada, et kuidas sa leidsid selle Tänud igaljuhul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustoskab keegi öelda kust saaks tallinnas lasta teha selliseid inimsuuruses papist pilte vms? kas mõnes reklaamitöökojas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustoskab keegi öelda kust saaks tallinnas lasta teha selliseid inimsuuruses papist pilte vms? kas mõnes reklaamitöökojas?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis selle kommipoe nimi on, mis asub Kompoti kõrval? Hellast Hundist üle tee.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar