Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Nendest kolmest on ainuke normaalne W7. Üle ühe tuleb microsoftist hea windows - 98 (ME saast) xp, (Vista saast) 7, (8 saast)Oma läpparil oli viimati normaalsel kujul Win Vista (kui veel dual boot oli) aga seda pole juba pikka pikka aega ja ei kavatsegi dual booti enam teha. Virtuaalse masinana on aga Win7 kui peaks mingit eriprogrammi vaja minema mis ainult Winil normaalselt jookseb (ainult Winile on loodud). Win8 olen ka proovinud...aga selle kausta kustutasin kiirelt ära...või tegelt peab vaatama äkki võtab kusagil välisel kettal veel mõttetult ruumi siiani...
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Ma arvan, et lugu tuli ring fm'st. Meeslaulja, hääl sarnanes Dagö omale ning stiil oli ka midagi sinnakanti. Loo vanuse kohta ei oska kahjuks midagi öelda, pigem uus kui vana
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
-
soovin osta sellist kaamerat?
On kellelgi kogemusi selle toote kohta?
Слава Україні! Героям слава!Kommentaar
-
-
www.print24.ee laseb masinaga otse papile vms iganes tahvelmaterjalile sul vaja ja lõikavad välja ka.Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar