jeesh, danke
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
keegi on sellisest kohast nagu http://www.mkhiphop.com/index.php mütse või asju tellinud??? ja mis lõpptulemus oli. tulid kohale? ei tulnud?Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Soovin teha väikse rattamatka.
Plaanime neiuga mai algul ratasega Tartust Haapsallu sõita.
Kuidas Eestis lood on kämpingu- ja telkimiskohtdega? Kui palju neid on, ning kas on olemas ka mingi kaart, kus neid näeb?
On keegi mööda Eestit varem ringi sõitnud? Any tips?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMul on Golf V ehk kaks sugupõlve vana. Kapott lahti, keeran plastmassist kaane maha (nagu purgikaas), keeran pirnihoidjat pool tiiru ja ongi käes. Kõige keerulisem on uue halogeeni pirnihoidjasse istutamine ilma pirni klaasi puutumata.
Tagumiste tulede vahetamine on palju põnevam, selleks peab polstrit lahti kakkuma ja 10-se võtmega paar kruvi eemaldama.308
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMiks on nii palju "ühesilmseid" autosid? Selle sajandi mudelitel võiks ju armatuuril tuluke põlema minna, kui pirn läbi? Pirni vahetamiseks kulub lähimas tanklas 10 minutit koos pissimisega ja kabanossi ostjate järel passimisega.
Algselt postitas zaz Vaata postitustMoodsatel autodel on see pirnivahetus nii keeruliseks tehtud, et lihtne inimene ei saagi sellega hakkama enam. Vist.
Praeguse VW kohta öelda ei oska öelda, aga vahetamine on vähemalt lihtne. Nii palju, kui kapoti alla vaatasin.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKas keegi on kasutanud mõnda mälu treenimise programmi? Sellist, mis kordab asju intervallidega ja eelistab asju, mille puhul olen eksinud jne. Milline neist parim programm on? Kogemusi kellelgi?“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKas keegi on kasutanud mõnda mälu treenimise programmi? Sellist, mis kordab asju intervallidega ja eelistab asju, mille puhul olen eksinud jne. Milline neist parim programm on? Kogemusi kellelgi?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitusta nahui sa selle programmiga teed? ürita lihtsalt asju meelde jätta, käi silmad lahti peas ringi, mediteeri iga päev (siis hakkab 8 nädala jooksul aju ise dopamiini tootma, mis parandab mälu), joo kohvi, ära söö imelikke tablette. johhaidi!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar