Peaks olema lubatud. Ja ma ei leia küll, et see nii võimatu ülesanne oleks. Näiteks minimaalpikkusega väljakul, mis on kergelt vihmamärg. Paremad väravavahid (nt Neuer) viskab 16 piirilt julgelt üle poole väljaku. Kui tekib sobiv hetk ning vise toimub õige nurga all, siis võib teise väravasse põrgata küll. Ja reeglitepärane peaks see samuti olema.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Jah ning arvatavasti ei. See "pooltki" osa on kahtlane Mihkli osas, kindlasti oleks vähem müüdud aga kas just üle poole. Eks Mihkel oleks ka Gay nime suutnud populaarseks mängida. Tegu siiski parima mängijaga läbi ajaloo.Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
-
Ütle mulle üks väike põhjus, miks sellele kobistamisele oleks pidanud järgnema nurgalöök.
Siis ei tohiks ju ükski omavärav lugeda, aga fakt on see, et löödud on neid kõvasti.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Sinu toodud videos on löök väravale. Väravavahi puterdamine toimub samas olukorras. Ehk mõni pädevam kohtunik oskab öelda, kuidas pärast väravavahi palli oma võrku viskamist, olgu see kogemata või meelega, mängu jätkatakse.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar