Kunagi oli aga enam minuteada mitte. Pigem tule kesklinna tagasi selle jaoks. Saad parema valiku.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
seda on vist küsitud juba aga topelt ei kärise : kas facebookis saab kuidagi lehe ära blokkida?
igasugused genitaalsed insipiratsioonipildid on kopa väga ette visanud.Algselt postitanud kasutaja Iceman pooltHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Korteris on vanad veneaegsed kitsad pistikupesad. Oomipood vastas mu kirjale, et ma peaks pistikupesad välja vahetama. Aga kuna elan seal väga ajutiselt, siis otsiks ikka ajutist lahendust ehk tahaks ikka sellist otsikut (ei tea, kuidas seda nimetada - umbes nagu jagaja moodi asi). Kas keegi teab, kust sellist leida?Kommentaar
-
Vargapesa on selle asja nimi. Äkki leiab kuskilt ehituspoest midagi?Korteris on vanad veneaegsed kitsad pistikupesad. Oomipood vastas mu kirjale, et ma peaks pistikupesad välja vahetama. Aga kuna elan seal väga ajutiselt, siis otsiks ikka ajutist lahendust ehk tahaks ikka sellist otsikut (ei tea, kuidas seda nimetada - umbes nagu jagaja moodi asi). Kas keegi teab, kust sellist leida?Kommentaar
-
Just. Mis eesmärk on? Lihtsalt istuda või mõni spetsim veinikoht? Kohe tulevad meelde Vein ja Vine ning Crepp Rüütli tänaval. Kesklinnas neid kohti jagub kus istuda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar