Lugu siis järgmine.. Ühel toredal õhtupoolikul asusin end füüsiliselt vormi ajama, lõuatõmbed, kätekõverdused ja kõik muud jutud. Lõpuks jõudis kord kükkide kätte, viskasin poksikoti õlale ja andsin minna.. kükkisin minut-kaks kuni tekkis täiesti kannatamatu peavalu kuklasse, tagus peaaegu, et pildi eest. Mõtlesin, et annan kohe otsad ja lõpetasin. Kolme minuti pärast kadunud, ei saa aru, mis värk on. Proovisin siis kätekõverdustega jätkata. Jõudsin mina, siis kahekümneni ja opsti, selline tunne, et pea tahab lõhkeda. Jätsin asja pooleli, siis selleks korraks ja uurisin internetiavarusi. Tuleb välja, et tegemist on 'Weightlifter's headachega' aga ravi ma ei suutnud sellele mittemingisugust leida. Kas keegi on ise põdenud või teab, kuidas see jama välja ravida!?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Joks Vaata postitustLugu siis järgmine.. Ühel toredal õhtupoolikul asusin end füüsiliselt vormi ajama, lõuatõmbed, kätekõverdused ja kõik muud jutud. Lõpuks jõudis kord kükkide kätte, viskasin poksikoti õlale ja andsin minna.. kükkisin minut-kaks kuni tekkis täiesti kannatamatu peavalu kuklasse, tagus peaaegu, et pildi eest. Mõtlesin, et annan kohe otsad ja lõpetasin. Kolme minuti pärast kadunud, ei saa aru, mis värk on. Proovisin siis kätekõverdustega jätkata. Jõudsin mina, siis kahekümneni ja opsti, selline tunne, et pea tahab lõhkeda. Jätsin asja pooleli, siis selleks korraks ja uurisin internetiavarusi. Tuleb välja, et tegemist on 'Weightlifter's headachega' aga ravi ma ei suutnud sellele mittemingisugust leida. Kas keegi on ise põdenud või teab, kuidas see jama välja ravida!?
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustKas statoilides piima müüakse?308
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustAga nestes ei müüda pirukaid ja kabanosse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tamzu Vaata postitustSuur Boss saab siis 68 t2na. Palju 6nne siis!
MItte ainult antud postituse juures, vaid üldiselt-siin foorumis, vesteldes inimestega jne? Ma ei tea siis , kas seda varem ka siis nii palju lausetesse topiti, aga viimasel on see päris häirivaks muutunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKabanosse otseselt mitte, aga "Hot dog-i" küll.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustR-Kioskiga segamini ei aja?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustasenda x-id tärniga (*)When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar