Lugu siis järgmine.. Ühel toredal õhtupoolikul asusin end füüsiliselt vormi ajama, lõuatõmbed, kätekõverdused ja kõik muud jutud. Lõpuks jõudis kord kükkide kätte, viskasin poksikoti õlale ja andsin minna.. kükkisin minut-kaks kuni tekkis täiesti kannatamatu peavalu kuklasse, tagus peaaegu, et pildi eest. Mõtlesin, et annan kohe otsad ja lõpetasin. Kolme minuti pärast kadunud, ei saa aru, mis värk on. Proovisin siis kätekõverdustega jätkata. Jõudsin mina, siis kahekümneni ja opsti, selline tunne, et pea tahab lõhkeda. Jätsin asja pooleli, siis selleks korraks ja uurisin internetiavarusi. Tuleb välja, et tegemist on 'Weightlifter's headachega' aga ravi ma ei suutnud sellele mittemingisugust leida. Kas keegi on ise põdenud või teab, kuidas see jama välja ravida!?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kõige pealt soovitan arsti juurde minna, las paneb sulle õige diagnoosi. Sellest diagnoosi järgi , hakkad saama ka ravimeid.Lugu siis järgmine.. Ühel toredal õhtupoolikul asusin end füüsiliselt vormi ajama, lõuatõmbed, kätekõverdused ja kõik muud jutud. Lõpuks jõudis kord kükkide kätte, viskasin poksikoti õlale ja andsin minna.. kükkisin minut-kaks kuni tekkis täiesti kannatamatu peavalu kuklasse, tagus peaaegu, et pildi eest. Mõtlesin, et annan kohe otsad ja lõpetasin. Kolme minuti pärast kadunud, ei saa aru, mis värk on. Proovisin siis kätekõverdustega jätkata. Jõudsin mina, siis kahekümneni ja opsti, selline tunne, et pea tahab lõhkeda. Jätsin asja pooleli, siis selleks korraks ja uurisin internetiavarusi. Tuleb välja, et tegemist on 'Weightlifter's headachega' aga ravi ma ei suutnud sellele mittemingisugust leida. Kas keegi on ise põdenud või teab, kuidas see jama välja ravida!?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
asenda x-id tärniga (*)see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Mis värk selle SIIS kasutamisega lauses on?
MItte ainult antud postituse juures, vaid üldiselt-siin foorumis, vesteldes inimestega jne? Ma ei tea siis , kas seda varem ka siis nii palju lausetesse topiti, aga viimasel on see päris häirivaks muutunud.Kommentaar
-
Tänase ilusa ilma puhul, kas keegi oskaks öelda kus oleks võimalikult soodsalt võimalik rannavõrkpalli mängida? Tallinna piires siis. Hea meelega mängiks, aga no mis sa teed kui võrku ei ole ja googeldamine ka liiga palju vastuseid mulle just ei andnud.Giggs will tear you appart.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar