Mis siis saab, kui CityParki tehtud trahvi ära ei maksa?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Montag Vaata postitustMis siis saab, kui CityParki tehtud trahvi ära ei maksa?
nad ei saa autonumbrit ja omanikku kuidagi kokku viia.tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustKuidas teha mõnest pluusist, pusast või jopest selline pilt, mis jääb nö. 3d ilma inimeseta? Raske selgitada, panen pildid näidetena juurde. On selleks eraldi mõni Photoshopi tool või mingi muu nipp.
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustKui kaugel on riia lennujaam riia bussijaamast? Kui ryanairi lend jõuab graafiku järgi kell 10:55 riiga, siis kas ma jõuan taksoga kella 12-ks riia bussijaama, kui mul on vaja oodata veel ka suurt pagasit lennujaamas? Ning mis võiks takso maksumus olla?
Kommentaar
-
mis selle suvise eesti keelse loo nimi on ,mis siin raadios on lastud hiljuti. Skyplusist olen kuulnud, hommikus vist oli mõni päev tagasi, laulab miskine meeshääl."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustmis selle suvise eesti keelse loo nimi on ,mis siin raadios on lastud hiljuti. Skyplusist olen kuulnud, hommikus vist oli mõni päev tagasi, laulab miskine meeshääl.
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
Kommentaar
-
Hakkasin uurima ettevõtte reklaamimise võimalusi ning välgatas mõte, et proovida Twitteris. Endal mul twitteriga suurt kokkupuudet pole olnud aga ega seda tulegi kui ei proovi. Kui aga üritasin firmat seal registreerida, siis tuli ikka ja jälle sama kiri: At this time, the platform that is best suited to serve your advertising needs is not available.
We will be in touch when these offerings are available.
Registreerimisel küsis pmst ainult elementaarseid asju a la firma nime jne. Milles võib probleem olla, et ei saa registreeritud?Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustKui siin Skyplusist räägiti juba, siis mis Kivisaare hitist sai? Kas läks täitsa kõrvust mööda või jäigi vaid lubaduseks?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustnii, minu vahtralehe lubade kehtivus sai läbi ja tahaks libedasõidule minna, et saada täisload. aga sain sügisel trahvi 12€ piletita sõidu eest tallinnas. kas ma saan omale kohe uued täisload või mitte? vahepeal levis mingi kuulujutt, et ükskõik mis karistus on et siis ei saa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar