Algselt postitas xrip55
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kas "Maamees otsib naist" naisstaar "nii ilus vä" tegi enesetapu?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas "Maamees otsib naist" naisstaar "nii ilus vä" tegi enesetapu?
SuperKonekaart 1 nädal tagasi
Tere! Tegemist on labase kuulujutuga. Rääkisime ka ise hiljuti Üllega. Ta on terve ja õnnelik ning osalemisega reklaamis väga rahul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wr1ght Vaata postitustPakki on võimalik ka seda rikkumata avada. Kui sa aga oled harjunud pakke avama nagu 5a laps sünnipäevakinki, siis on tõesti teine asi.
Juhtus kuukene tagasi niimoodi, et ostsin poest vale eseme ja tagastada ei olnud võimalik, sest pakk oli lahti tehtud.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Kui sul on olemas tšekk ja sa ise pole toodet kuidagi moodi rikkunud, siis sellest piisabki. Eelmine postitus oli lihtsalt täpsustuseks, et on võimalik piisava tahtmise korral pakk, ilma seda rikkumata, avada. See ei tähendanud seda, et pakendit toote poodi tagastamiseks vaja läheb. Kui sulle midagi muud hakatakse ajama e siis pood soovib seadust rikkudes sulle näkku panna, et ise mitte vastutada oma kohustuste ees, siis sa lihtsalt lähed tarbijakaitseametisse.
Kommentaar
-
ega ikka ei ole küll enam poodidel kohustust 14 päeva jooksul kaup tagasi võtta. see oli varem nii. praegu tullakse aga klientidele reeglina nii palju vastu, et lastakse sobiva kauba vastu ümber vahetada. omal ajal oli kaupluste poolt vaadates teemaks just see, et naisterahvad "laenutasid" riideid üheks korraks ning tõid nädala jooksul tagasi.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Mida elx ja eespool xrip55 ütlesid. Aetakse lihtsalt ikka ja jälle segamini veebist ja poest ostmine. Veebist ostes kehtib jah see 14 päeva. Kui aga oled poest mingi jama koju tassinud, siis pole neil vähimatki kohustust ilma defektita asja tagasi võtta. Loeb võlaõigusseadust, kui muidu ei usu. See asi on juba umbes kümme aastat nii olnud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Artistide haigestumise tõttu vahetab Õllesummer välja kaks tänast kontserti
Küsimus järgmine, et kas sellistel juhtudel tagastatakse eelmüügist ostetud pileti rahad ka? Mitte et ma oleks õllekal käinud, aga sportlikust huvist tahaks teada.
Kommentaar
-
Surfasin nii Tallinki kui VikingLine portaale ning võrdlesin hindu ja siis meenus üks moment, et Rootsist broneering teha tuleb odavam.
Ja tõsi ta on. Võtsin kuupäevaks 20.august. Tallinn - Stock andis 116euri, vastupidi aga 40euri.
Siit ka minu küsimus, kas on võimalus teha check in Tallinnas, kuigi pileti alguseks on Stockholm?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustSurfasin nii Tallinki kui VikingLine portaale ning võrdlesin hindu ja siis meenus üks moment, et Rootsist broneering teha tuleb odavam.
Ja tõsi ta on. Võtsin kuupäevaks 20.august. Tallinn - Stock andis 116euri, vastupidi aga 40euri.
Siit ka minu küsimus, kas on võimalus teha check in Tallinnas, kuigi pileti alguseks on Stockholm?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustArtistide haigestumise tõttu vahetab Õllesummer välja kaks tänast kontserti
Küsimus järgmine, et kas sellistel juhtudel tagastatakse eelmüügist ostetud pileti rahad ka? Mitte et ma oleks õllekal käinud, aga sportlikust huvist tahaks teada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar