Algselt postitas dareth
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustFacebook:
Vasja kutsus sind lisama meeldivaks tema lehte Vasjaleht.
Vajutan mingit kurja nuppu ja saan teate: Sa ei saa enam teavitusi kasutajalt Vasjaleht.
Praktikas tuleb sama teavitus paar korda nädalas vähemalt. Miks see ei toimi? Kuidas ma rahu saan, ilma et Vasja päris ära blokeeriksin?Algselt postitas cannuman Vaata postitustKus turule või poodi ma Tallinnas minema pean, et mesilasvaha saada?
endiselt ootavad targemate inimeste vastuseid
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttäiesti kummalisel kombel sattusin täna tööasjus Nõmmele ja hüppasin pausi ajal korra turult ka läbi. Kuna oli suurem maasikauputus, siis pikalt ei peatunud ja kõige putkasid läbi ei käinud. Kusagil letis oli 2 purki mett ja see ka kõik.
Kommentaar
-
Algselt postitas taimomees Vaata postitustKunagi sain läbi proxy lehtede vmsLast edited by rauulo; 26.06.13, 23:05.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustNojah, valesse teemasse postitasin tegelt selle küsimuse, nagu nüüd märkasin.
Aga ei toimi proxy-lehed ka. Isegi mitte need, mis eeldatavalt YT sisu lubavas riigis peaksid asuma.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustpop-upina hüppavad? Mis brauser, milline popupblokker? Anna link kus see porr juhtub.
Varem polnud probleeme, aga nüüd uue arvutiga, kui brauseri peale panin, siis lendab neid jõledalt peale.
Muidu on lisaks veel AdBlock ka peal.
Firstrowspordis tuleb alati striimi vaatama hakates vähemalt 2-3 akent ette isegi kui ma midagi kinni ei ürita panna. Kurikuulsad ex-girlfriendsid, uued maailmavaated jne.
Piraadilahes saan ka aegajalt ühe popupi.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustmida tähendab "fartozhopyi" vene keeles?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustmida tähendab "fartozhopyi" vene keeles?
vaste võiks olla peerukottgrill ja mina käime ühte sammu .....
edasi grill.....
Kommentaar
-
Algselt postitas taimomees Vaata postitustProovi endale Youtube downloader siit tõmmata ja pane video aadress sinna. Muud ma pakkuda ei oskaI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar