küsimus:kuidas ma saan add-ida oma avatari. nh mul on adre, aga map leia seda kohta üleesse kuhu seda trykkida!aidake...?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas rixu Vaata postitustküsimus:kuidas ma saan add-ida oma avatari. nh mul on adre, aga map leia seda kohta üleesse kuhu seda trykkida!aidake...?
Kommentaar
-
tyra ma pean maksma v? täiesti pu*sis. kas te lihtSALT EESTi KLUBIDE AVATARIDE ALLA EI VÕI SÖRVE JK AVATARI PANNA?Võin isegi lingi anda , kust saab!Mingi mõtekas maxta mingi Tammsaare , mingi pildikese eest, kui selle peaks saama tasuta.Klounid!ja mingid lootose ja piraaja jms sellised avatarid on aga sörve oma ple!vihale ajab selline nali!player
Kommentaar
-
Algselt postitas rixu Vaata postitusttyra ma pean maksma v? täiesti pu*sis. kas te lihtSALT EESTi KLUBIDE AVATARIDE ALLA EI VÕI SÖRVE JK AVATARI PANNA?Võin isegi lingi anda , kust saab!Mingi mõtekas maxta mingi Tammsaare , mingi pildikese eest, kui selle peaks saama tasuta.Klounid!ja mingid lootose ja piraaja jms sellised avatarid on aga sörve oma ple!vihale ajab selline nali!
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas Noonik Vaata postitustKas Beckhami lapsed tegelevad kah jalgapalliga või liiguvad nad ema jälgedes?
The Beckham Boys @ Soccer Practice
Palun
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustSõber palus uurida, et kas kuskil pole müüa mõnda spray'd või pihustit, mis jalatsi sisse laskmisel venitaks jalanõud suuremaks? On sellist asja üldse olemas?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas RVN Vaata postitustKeegi saaks nimekirja anda mis on need 21 kanalit mida Zoombox näitab.
ei ole nii raske leida juarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
starmanil on olemas. tegelt usun, et kõikidel nendel pakkujatel peaks see olemas oleam... kuigi soome digitv on vist natukene teise kodeerimissüsteemiga kui eesti omad... aga starman näitab küll neid. teiste kohta ei tea... vähemalt täna olid mul veel soomed olemas
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar