küsimus:kuidas ma saan add-ida oma avatari. nh mul on adre, aga map leia seda kohta üleesse kuhu seda trykkida!aidake...?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
tyra ma pean maksma v? täiesti pu*sis. kas te lihtSALT EESTi KLUBIDE AVATARIDE ALLA EI VÕI SÖRVE JK AVATARI PANNA?Võin isegi lingi anda , kust saab!Mingi mõtekas maxta mingi Tammsaare , mingi pildikese eest, kui selle peaks saama tasuta.Klounid!ja mingid lootose ja piraaja jms sellised avatarid on aga sörve oma ple!vihale ajab selline nali!playerKommentaar
-
mida kuradit sa räuskad! Kui sa tahad Sörve avatari avataride listi, siis selleks tee post õigesse kohta!tyra ma pean maksma v? täiesti pu*sis. kas te lihtSALT EESTi KLUBIDE AVATARIDE ALLA EI VÕI SÖRVE JK AVATARI PANNA?Võin isegi lingi anda , kust saab!Mingi mõtekas maxta mingi Tammsaare , mingi pildikese eest, kui selle peaks saama tasuta.Klounid!ja mingid lootose ja piraaja jms sellised avatarid on aga sörve oma ple!vihale ajab selline nali!
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchooKommentaar
-
Maailma peaaegu, et kõige kollasem vastus (www.elu24.ee on veel kollasem).
The Beckham Boys @ Soccer Practice
Palun
Kommentaar
-
starmanil on olemas. tegelt usun, et kõikidel nendel pakkujatel peaks see olemas oleam... kuigi soome digitv on vist natukene teise kodeerimissüsteemiga kui eesti omad... aga starman näitab küll neid. teiste kohta ei tea... vähemalt täna olid mul veel soomed olemasKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar