puhtalt huvipärast küsin, et kui suur mu algkapital peaks olema, et ma võiksin luua täiesti ametliku kihlveokontori ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas mongol Vaata postitustMul täpselt sama kino, minul tuleb arvutist 3,5 mm välja ja jookseb kino taha kahte RCA pessa, mis on tähistatud "aux-in". Selline kaabel: http://www.oomipood.ee/product/hqm-2...istik-1-5m-hqm
Auto osas tähh sulle ja markofkinile!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKui ma tahan arvutikõlarid ka töökorras hoida, siis 3,5 mm mingi jaotusjuhe, mis end kaheks jagab a'la http://www.oomipood.ee/product/ac-01...m-stereo-pesa?Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Mul oleks vaja kõige tavalisemaid seinale käivaid (ehk pindpaigaldusega) lülitit (1 tk) ja pistikupesa (1 tk). MUSTAST plastist. Ja selliseid ei ole olemas! On muidugi valgeid. Halle. Pruune. Alumiiniumi- ja sampanjavärvi. Puiduimitatsiooniga! Aga mitte musti. Ei kaaraudas, bauhofis, espakis, ehituse abc-s ega elekrikauppunkt-ee-ee-s. Kuhu võiks veel vaadata?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMul oleks vaja kõige tavalisemaid seinale käivaid (ehk pindpaigaldusega) lülitit (1 tk) ja pistikupesa (1 tk). MUSTAST plastist. Ja selliseid ei ole olemas! On muidugi valgeid. Halle. Pruune. Alumiiniumi- ja sampanjavärvi. Puiduimitatsiooniga! Aga mitte musti. Ei kaaraudas, bauhofis, espakis, ehituse abc-s ega elekrikauppunkt-ee-ee-s. Kuhu võiks veel vaadata?
Midagi sellist?
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMul oleks vaja kõige tavalisemaid seinale käivaid (ehk pindpaigaldusega) lülitit (1 tk) ja pistikupesa (1 tk). MUSTAST plastist. Ja selliseid ei ole olemas! On muidugi valgeid. Halle. Pruune. Alumiiniumi- ja sampanjavärvi. Puiduimitatsiooniga! Aga mitte musti. Ei kaaraudas, bauhofis, espakis, ehituse abc-s ega elekrikauppunkt-ee-ee-s. Kuhu võiks veel vaadata?
Kommentaar
-
Algselt postitas cru Vaata postitusthttp://www.k-rauta.ee/pages/product....randetEE=Vilma
Midagi sellist?
oomipoest võiks tõepoolest läbi sõita.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
osta valge. kõige peenema lihvpaberiga üle. üks kiht mattmusta aerosool värvi ja lõpetuseks aerosool-lakk. ise värvisin kodus kõik pesad ja lülitid üle. tulemus jäi päris kena. ja see muidu ka hea lahendus igavat elamist natuke lahedamaks muuta.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas maisi lapsed Vaata postitustMiks eesti posti töllid kylastavad inimesi töö ajal ja siis väidavad,et klient ei olnud kättesaadav? Helistanud siis ette! Pealegi on maja alt kinni!
Aga no minu postkastis ei olnud mingist teatest haisugi. Helistasin ja vastati, et noh ega me esimese korraga jätagi teadet tegelikult. Et kui ma veebist ise ei vaataks, siis ma ei teakski, et kaup kohal on. Aga läksin ja tõin paki ära ja siis nädal aega hiljem oli postkasti teade, et pakk kohal, võid kandekeskusesse järgi minna.Saaja ei olnud kättesaadav
- Hoiule jäetud, teade saajale
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustVärvi poolest jah, aga peaks olema mittesüvistatav ehk paigaldatav seina pinnale.
oomipoest võiks tõepoolest läbi sõita.
Ühesõnaga lenda Talgerisse laivi , küll nad sulle leiavad."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Kohalikud või asjatundjad aidake.
Kui minna suvalisel nädalavahetusel mingi seltskonnaga Kabli piirkonda - telkima, grillima ja niisama olema. Siis kas praktiliselt igalpool on vabalt saadaval vabu rannakoht kuhu vähemalt telk püsti panna ja kus teisi inimesi ei oleks?
Ei ole vaja spetsiaalset telkimisala vaid lihtsalt privaatset rannariba.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKohalikud või asjatundjad aidake.
Kui minna suvalisel nädalavahetusel mingi seltskonnaga Kabli piirkonda - telkima, grillima ja niisama olema. Siis kas praktiliselt igalpool on vabalt saadaval vabu rannakoht kuhu vähemalt telk püsti panna ja kus teisi inimesi ei oleks?
Ei ole vaja spetsiaalset telkimisala vaid lihtsalt privaatset rannariba.
Samas, eramaa siltide juures olid alati numbrid olemas ehk vasta hea raha eest saad endale ka privaatse koha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Keemik. Vaata postitustSamas, eramaa siltide juures olid alati numbrid olemas ehk vasta hea raha eest saad endale ka privaatse koha.
Omast kogemusest võin öelda, et see eramaal peatumine võib päris tülikaks osutuda. On olnud isegi juhus, kus telkisime Värska kandis RMK punktis, mis asus kellegi eramaal (st RMK juba maksab selle maatükikese kasutamise eest), ja tuli mitte maa omanik ise, vaid tema NAABER ja üritas meie moraali (ja telki) alla lasta.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar