Kas mingi telekanal kannab Kontaveidi mängu ka üle või ainult delfi tv? Peaks varsti hakkama juba.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Fc.Ma avastasin , et viibin 9 ndal juunil riias. Ja seal on sellel hetkel toimumas läti - portugal mäng.
Kas on võimalus , et piletit ei saa? Või saab kohapealt või siis soovitage mingit saiti kust osta.
Tänan Fc.
Jh olen suur emm ja ei viibi eesti belgia mängul kodusel staadionil.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustOleks vaja Tartus ca 20 kleepsu vaja lasta teha mõõdus 15x30cms vms. Lähevad peale autodele. Kus kõige mõistlikum teha lasta oleks? copy.ee leidsin. On veel valikuid?
Vabriku 14 või 56846667Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Kaks küsimust:
1. Tallinnas head ööbimist üheks ööks? Perega.
2. Kuhu jätta auto, kui laupäevast karikafinaali vaatama lähen alekokk areenale? Varem on vist läbi käinud, et kuskile sinna Tehnika tn lähedale?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKaks küsimust:
1. Tallinnas head ööbimist üheks ööks? Perega.
2. Kuhu jätta auto, kui laupäevast karikafinaali vaatama lähen alekokk areenale? Varem on vist läbi käinud, et kuskile sinna Tehnika tn lähedale?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKaks küsimust:
2. Kuhu jätta auto, kui laupäevast karikafinaali vaatama lähen alekokk areenale? Varem on vist läbi käinud, et kuskile sinna Tehnika tn lähedale?308
Kommentaar
-
Algselt postitas Kalp Vaata postitustMis nätsu Carlo Ancelotti nätsutab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustEhk siis mõttekam oleks sul auto jätta kuskile Asula/Kauba tänava peale
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustAsula tn on terve aasta 200 meetrist lõiku remonditud. Vist hakkavad varsti lõpetama, aga skeptiliselt tasub sinna parkimisel ikkagi suhtuda.308
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar