Mis kollektiiv see euroauhindade jagamise lõpus laulu kõõrutas?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
David Vseviovi Müstiline Venemaa.
Niipalju kui ma seda aastate jooksul kuulama olen juhtunud (mitte väga tihti) on kogu aeg teemaks Stalini-aegne N. Liit. Reaalselt räägibki aastaid ühest ajaperioodist või on kunagi mingeid muid ajastuid ka käsitletud?Kommentaar
-
Alustas ikka ammu, vt vikerraadio kodulehel. Võtab lihtsalt põhjalikult asja ette.David Vseviovi Müstiline Venemaa.
Niipalju kui ma seda aastate jooksul kuulama olen juhtunud (mitte väga tihti) on kogu aeg teemaks Stalini-aegne N. Liit. Reaalselt räägibki aastaid ühest ajaperioodist või on kunagi mingeid muid ajastuid ka käsitletud?Mia san miaKommentaar
-
Solarise eest Balti Jaama ühistranspordiga, kuidas oleks enam-vähem kiire variant?Hala Madrid !

Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ise olen nüüd podcasti saateid kuulanudmõned aastad alates algusest 1997. Siishakkas pihta Bütsantsist, enne seda oli aga teinud saateid ka Vana-Roomast. Hetkel on mul käsil 2007 aasta ja peamiselt on jutuks 20-ndad 30-ndadaga eksaja liigutakse edasi-tagasi nagu vaja. Paraku nagu ma tean, läheb ta teemadega nii peeneks varsti, et ega ma vist kõike seda kuulata ei viitsi.David Vseviovi Müstiline Venemaa.
Niipalju kui ma seda aastate jooksul kuulama olen juhtunud (mitte väga tihti) on kogu aeg teemaks Stalini-aegne N. Liit. Reaalselt räägibki aastaid ühest ajaperioodist või on kunagi mingeid muid ajastuid ka käsitletud?BVB - VaprusKommentaar
-
aga 20.-30.aastad ongi ju põhjatu teema,
kui Trotski-Zinovjev-Kamenev on läbi hekseldatud, saab nüüd rääkida põhjalikumalt ka Gorkist ja MajakovskistGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kui mu mälu ei peta, näitas seda kodeeringut utf 16
Kommentaar