Mis kollektiiv see euroauhindade jagamise lõpus laulu kõõrutas?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Selles viimases lauses võib koer maetud ollaAlgselt postitas CD7 Vaata postitustInternet ütleb nii:
Kui mu mälu ei peta, näitas seda kodeeringut utf 16
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Alustas ikka ammu, vt vikerraadio kodulehel. Võtab lihtsalt põhjalikult asja ette.Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustDavid Vseviovi Müstiline Venemaa.
Niipalju kui ma seda aastate jooksul kuulama olen juhtunud (mitte väga tihti) on kogu aeg teemaks Stalini-aegne N. Liit. Reaalselt räägibki aastaid ühest ajaperioodist või on kunagi mingeid muid ajastuid ka käsitletud?Mia san mia
Kommentaar
-
Lähed Solarisest Viru Keskuse juurde Hobujaama peatusesse. Võtad sealt Koplisse suunduva trammi. 1 või 2.Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustSolarise eest Balti Jaama ühistranspordiga, kuidas oleks enam-vähem kiire variant?
Kommentaar
-
Mere pst trammipeatus on ju lähemalAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLähed Solarisest Viru Keskuse juurde Hobujaama peatusesse. Võtad sealt Koplisse suunduva trammi. 1 või 2.
Kommentaar
-
Lähemal küll, aga kui inimene küsib selliselt juba, siis ilmselt pole tal õrna aimugi, et kuskohas see Mere pst. on.Algselt postitas El President Vaata postitustMere pst trammipeatus on ju lähemal
Kommentaar
-
Ise olen nüüd podcasti saateid kuulanudmõned aastad alates algusest 1997. Siishakkas pihta Bütsantsist, enne seda oli aga teinud saateid ka Vana-Roomast. Hetkel on mul käsil 2007 aasta ja peamiselt on jutuks 20-ndad 30-ndadaga eksaja liigutakse edasi-tagasi nagu vaja. Paraku nagu ma tean, läheb ta teemadega nii peeneks varsti, et ega ma vist kõike seda kuulata ei viitsi.Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustDavid Vseviovi Müstiline Venemaa.
Niipalju kui ma seda aastate jooksul kuulama olen juhtunud (mitte väga tihti) on kogu aeg teemaks Stalini-aegne N. Liit. Reaalselt räägibki aastaid ühest ajaperioodist või on kunagi mingeid muid ajastuid ka käsitletud?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
aga 20.-30.aastad ongi ju põhjatu teema,
kui Trotski-Zinovjev-Kamenev on läbi hekseldatud, saab nüüd rääkida põhjalikumalt ka Gorkist ja MajakovskistGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Frankie Animal.Algselt postitas maamesilane Vaata postitustMis kollektiiv see euroauhindade jagamise lõpus laulu kõõrutas?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar