Mis kollektiiv see euroauhindade jagamise lõpus laulu kõõrutas?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustInternet ütleb nii:Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustDavid Vseviovi Müstiline Venemaa.
Niipalju kui ma seda aastate jooksul kuulama olen juhtunud (mitte väga tihti) on kogu aeg teemaks Stalini-aegne N. Liit. Reaalselt räägibki aastaid ühest ajaperioodist või on kunagi mingeid muid ajastuid ka käsitletud?Mia san mia
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustSolarise eest Balti Jaama ühistranspordiga, kuidas oleks enam-vähem kiire variant?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLähed Solarisest Viru Keskuse juurde Hobujaama peatusesse. Võtad sealt Koplisse suunduva trammi. 1 või 2.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustMere pst trammipeatus on ju lähemal
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustDavid Vseviovi Müstiline Venemaa.
Niipalju kui ma seda aastate jooksul kuulama olen juhtunud (mitte väga tihti) on kogu aeg teemaks Stalini-aegne N. Liit. Reaalselt räägibki aastaid ühest ajaperioodist või on kunagi mingeid muid ajastuid ka käsitletud?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
aga 20.-30.aastad ongi ju põhjatu teema,
kui Trotski-Zinovjev-Kamenev on läbi hekseldatud, saab nüüd rääkida põhjalikumalt ka Gorkist ja MajakovskistGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustMis kollektiiv see euroauhindade jagamise lõpus laulu kõõrutas?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar