mis seltsimees vostrjakov'ist saanud on? pole teine mitu aastat juba näole andnud...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustKuidas Solarise/Viru kandist kiiresti Sushipandasse (Tartu mnt 10) minna?
kusjuures solaris on virust kaugemal kui sushi panda, seega ei saa ma eriti hästi küsimusest aruI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueBlackWhite- Vaata postitustKuidas Solarise/Viru kandist kiiresti Sushipandasse (Tartu mnt 10) minna?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustTammsaare pargi kõrval (Viru ja Solarise vahel täpselt) võta tramm nr. 4 Tondi - Ülemiste ja sõidab 50m kaugusele Sushi Panda juurde (Paberi peatus peaks olema).I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMiks paljud koerad kardavad pauku (müristamine, ilutulestik jne)?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustProovi ise ilutulestiku juures viibida, kui su kuulmine oleks umbes 4-5 korda praegusest parem. Poleks meeldiv.
Jahikoertle (laikadel, hagijatel, taksidel jne) pole siis 4-5 korda parem kuulmine kui inimesel?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustProovi ise ilutulestiku juures viibida, kui su kuulmine oleks umbes 4-5 korda praegusest parem. Poleks meeldiv.Algselt postitas Rein Vaata postitustTulistasilt puusalt?
Jahikoertle (laikadel, hagijatel, taksidel jne) pole siis 4-5 korda parem kuulmine kui inimesel?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar