mis seltsimees vostrjakov'ist saanud on? pole teine mitu aastat juba näole andnud...
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Kommentaar
-
kui tal võtab 2 min trammipeatusse minemine ja veel 2 min tuleb oodata trammi, siis on juba kokkuvõttes ajaliselt kaotanud. rääkimata mahavisatud rahastI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Jah, trammiga üks peatus ja sain kohale. Oli lähemal, kui arvasin, järgmine kord saab juba jala. Tänud!Hala Madrid !

Kommentaar
-
50 (+/-10)see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Tänud Stok!Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Isal oli Saksa jahiterjer, kes metsas tegi head tööd nagu jahikoer ikka ja püssipauku loomulikult ei kartnud, aga aastavahetuse õhtud käisid talle närvidele. Ju siis oli piisavalt hea kõrvakuulmine, et mõista, et see s*tt, mis taevasse lendab, pole jahipidamisega kuidagi seotud ja pidas paremaks varjuda
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar