Algselt postitas Kasepats-Pidur
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen laenutanud. Kunagi laenutasin kolmepäevaseks presidendi riigivisiidiks vist kingad, lipsu, särgi, ülikonna, mansetinööbid ehk täiskomplekti 90 euri eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKus on Tallinnas need kohad kust saaks musti ülikonna pükse ja pintsakut laenutada ja mis see hind olla võiks?
Kommentaar
-
Algselt postitas RR9 Vaata postitustTere,
Sportsdirectist tellitud pakk jõudis hommikul kell 8 Tallinna. Kas keegi oskab pakkuda, kas tuuakse pakk täna ära või lükatakse järgmisse nädalasse? (Ise asun Pärnu lähedal)
Või on mõni kasutaja oma paki üldse nädalavahetusel kätte saanud ?
Aitäh
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPeaks jääma uue nädala algusesse. Minu teada nädalavahetusel asjad ei liigu. Ehk ilmselt jõuab õhtuks Pärnusse või sinna lähedale, aga sealt postkontorist saadetakse teatis järgmisel tööpäeval.FC Bayern München!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPeaks jääma uue nädala algusesse. Minu teada nädalavahetusel asjad ei liigu. Ehk ilmselt jõuab õhtuks Pärnusse või sinna lähedale, aga sealt postkontorist saadetakse teatis järgmisel tööpäeval.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKassa näe, isegi Eesti Post suudab üllatada.FC Bayern München!
Kommentaar
-
Algselt postitas RR9 Vaata postitustVara rõõmustad, kullerteenuseks on ikkagi DHL
Kommentaar
-
Minu teada peaks kõik kullerfirmad eraklientidele pakke kätte toimetama ka laupäeviti. Kindlasti Eesti Posti kuller ja DPD.
E : Jutu jätkuks siis. Rõõmu pakist !"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar