Algselt postitas Kasepats-Pidur

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse

X
- 

Kus on Tallinnas need kohad kust saaks musti ülikonna pükse ja pintsakut laenutada ja mis see hind olla võiks?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen laenutanud. Kunagi laenutasin kolmepäevaseks presidendi riigivisiidiks vist kingad, lipsu, särgi, ülikonna, mansetinööbid ehk täiskomplekti 90 euri eest.
Kommentaar
 - 

Diplomaat salong oli vist selle koha nimi, kust mina laenutasin.Algselt postitas Rudy Vaata postitustKus on Tallinnas need kohad kust saaks musti ülikonna pükse ja pintsakut laenutada ja mis see hind olla võiks?
Kommentaar
 - 

Peaks jääma uue nädala algusesse. Minu teada nädalavahetusel asjad ei liigu. Ehk ilmselt jõuab õhtuks Pärnusse või sinna lähedale, aga sealt postkontorist saadetakse teatis järgmisel tööpäeval.Algselt postitas RR9 Vaata postitustTere,
Sportsdirectist tellitud pakk jõudis hommikul kell 8 Tallinna. Kas keegi oskab pakkuda, kas tuuakse pakk täna ära või lükatakse järgmisse nädalasse? (Ise asun Pärnu lähedal)
Või on mõni kasutaja oma paki üldse nädalavahetusel kätte saanud ?
Aitäh
Kommentaar
 - 

Toodi siiski täna ära jubaAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPeaks jääma uue nädala algusesse. Minu teada nädalavahetusel asjad ei liigu. Ehk ilmselt jõuab õhtuks Pärnusse või sinna lähedale, aga sealt postkontorist saadetakse teatis järgmisel tööpäeval.

FC Bayern München!
Kommentaar
 - 

mulle on seni pmst iga kord ainult laupäeval toodudkiAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPeaks jääma uue nädala algusesse. Minu teada nädalavahetusel asjad ei liigu. Ehk ilmselt jõuab õhtuks Pärnusse või sinna lähedale, aga sealt postkontorist saadetakse teatis järgmisel tööpäeval.

Kommentaar
 - 

Vara rõõmustad, kullerteenuseks on ikkagi DHLAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKassa näe, isegi Eesti Post suudab üllatada.

FC Bayern München!
Kommentaar
 - 

Maakohtadesse toimetab pakid enamasti Eesti Post.Algselt postitas RR9 Vaata postitustVara rõõmustad, kullerteenuseks on ikkagi DHL
Kommentaar
 - 

Minu teada peaks kõik kullerfirmad eraklientidele pakke kätte toimetama ka laupäeviti. Kindlasti Eesti Posti kuller ja DPD.
E : Jutu jätkuks siis. Rõõmu pakist !"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar