Olen ma õigesti aru saanud, et Tonybetis puudub draw no bet panused? Või on mingi müstilisel moel see jäänud mul kahe silma vahele? Ette tänades.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas krizto Vaata postitustOlen ma õigesti aru saanud, et Tonybetis puudub draw no bet panused? Või on mingi müstilisel moel see jäänud mul kahe silma vahele? Ette tänades.
Kommentaar
-
Algselt postitas tempo Vaata postitustNohuga mandliopile ei lasta ?
Ootame siis uuesti...
Kommentaar
-
Schnutitelefon Samsung Galaxy S Advance.
Avastasin täna hommikul, et lambist on taastanud algseaded ehk siis kõik desktopi leheküljed ümber muudetud algseks (tagasi ekraanil igasugused Yahoo vidinad ja SocialHubid jms shit), kõik paikasätitud bookmarkid kadunud jne. Samas infot kaotsi läinud ei ole, äpid, failid, pildid, dokumendid on kõik alles - isegi desktopi tausta ei muutnud. Tuli lihtsalt kõik desktopi leheküljed puhtaks lükata ja uuesti ikoonid-šortkatid paika lohistada. Tüütu.
Mis kühvel?
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustKas inimene, kes on kogu elu Windowsiga toimetanud (98, XP), saab hakkama Linuxiga?
Sellised lihtsamad igapäevased asjad nagu e-mailid, net, pildid digifotokast jm.
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustKas inimene, kes on kogu elu Windowsiga toimetanud (98, XP), saab hakkama Linuxiga?
Sellised lihtsamad igapäevased asjad nagu e-mailid, net, pildid digifotokast jm.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustkui ma enda katkise swedbanki pangakaardi parandamiseks neile viin, saan mingi asendusnduskaardi või peangi tühjade pihkudega näppu imema??
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAsenduskaart.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar