Olen ma õigesti aru saanud, et Tonybetis puudub draw no bet panused? Või on mingi müstilisel moel see jäänud mul kahe silma vahele? Ette tänades.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Schnutitelefon Samsung Galaxy S Advance.
Avastasin täna hommikul, et lambist on taastanud algseaded ehk siis kõik desktopi leheküljed ümber muudetud algseks (tagasi ekraanil igasugused Yahoo vidinad ja SocialHubid jms shit), kõik paikasätitud bookmarkid kadunud jne. Samas infot kaotsi läinud ei ole, äpid, failid, pildid, dokumendid on kõik alles - isegi desktopi tausta ei muutnud. Tuli lihtsalt kõik desktopi leheküljed puhtaks lükata ja uuesti ikoonid-šortkatid paika lohistada. Tüütu.
Mis kühvel?Kommentaar
-
Keegi oskab öelda millal skysports ja btsport oma telemängud avaldavad? Veebruariks siis.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kui on küsimus kas minna XP-lt 8-le või näiteks Ubuntu või Mint Linuxile, siis pigem saab ta hakkama viimastega. Eriti Mint-iga.BVB - VaprusKommentaar
-
kui ma enda katkise swedbanki pangakaardi parandamiseks neile viin, saan mingi asendusnduskaardi või peangi tühjade pihkudega näppu imema??Algselt postitanud kasutaja Tofoa pooltMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar