Kuidas ma saaks 18-küljelisest PDF-dokumendist välja lõikata kaks lehekülge ja teha neist eraldi PDF?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas ma saaks 18-küljelisest PDF-dokumendist välja lõikata kaks lehekülge ja teha neist eraldi PDF?
Kommentaar
-
-
Heh, kusjuures päris märkimisväärne sarnasus, aga mitte see mida ma taga ajan. Võibolla ajan õhku ka taga, päris kindel pole. Aga mingi Miami Vice aegne tüün võiks olla ideejärgi või noh samas august."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Kas Swedbank'i (uut) pangakaarti saab endale koju või töö juurde tellida?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas Swedbank'i (uut) pangakaarti saab endale koju või töö juurde tellida?
Kommentaar
-
kas euronicsist sülearvutit ostes saab reeglina windowsi plaadi kaasa ka? nimelt prg on vaja teha arvutile format C ja hakkasin arvutikaste tuhnima ja selgus, et 2 aastat tagasi ostetud isendiga üsna kindlalt ei saanudki kaasa windowsi plaati. kas ei peagi saama? või kui peab, kas nüüd 2 a hiljem tšeki alusel saab? ja kolmas küss: kas saab teha format C ilma windowsi plaadita nii et ka hiljem oleks mul ORIGINAALwindows peal, mitte piraatkoopia.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar