Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKuidas saab Alma kohukese reklaamis olla kassidel lehm pojaks? wtf?
Nüüd on tegemist äärmiselt igava, läila ja sisutühja reklaamiga, mis tekitab vaatajates küsimuse "WTF kuidas saab olla kassidel pojaks lehm" ja jääb selle idiootsuse tõttu meelde.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAga see on ju elementaarne. Kui kasside pojaks oleks kassipoeg oleks tegemist äärmiselt igava,läila ja sisutühja reklaamiga.
Nüüd on tegemist äärmiselt igava, läila ja sisutühja reklaamiga, mis tekitab vaatajates küsimuse "WTF kuidas saab olla kassidel pojaks lehm" ja jääb selle idiootsuse tõttu meelde.
Meelde võib ta ju jääda, aga ega ma siis sellepärast rohkem Alma kohukesi ei osta
Kommentaar
-
Kas keegi saaks siia kirjutada, mitu karistuspunkti saab snookeris alltoodud vigade eest. Vaatasin küll internetist mitmed snookri reeglid läbi kuid nendele küsimustele vastust ei leidnud, ehk oskab mõni targem pea öelda, milliste vigade eest saab 4 karistust, milliste eest rohkem.
Valge pall / löögipall läheb auku -
Vale pall läheb auku(näiteks vaja lüüa punat, läheb värviline) -
Valge pall ei taba löögil ühtegi teist palli -
Valge pall tabab esimesena valet palli -
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustValge pall / löögipall läheb auku - 4 punkti vastasele, kui valge pall auku läheb
Vale pall läheb auku(näiteks vaja lüüa punat, läheb värviline) - Vastasele vastava palli väärtuses punkte, mis auku läks
Valge pall ei taba löögil ühtegi teist palli - 4 punkti vastasele
Valge pall tabab esimesena valet palli - Vastasele vastava palli väärtuses punkte, mida valge pall esimesena puutus
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMeelde võib ta ju jääda, aga ega ma siis sellepärast rohkem Alma kohukesi ei ostaBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMiks kasutatakse BMW 316i compactist vahest nime E36?
ning selle generatsiooni alla kuulub ka 316i .
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkrt... otsisin toredate piltide ja gifide teema läbi aga ei leidnud mida vaja...
kunagi käis läbi siit mingi selline gif, kus mingi jors oli pikali asendis ja siis sedasi liikus mingis segamini toas mööda kappe ja seinu ja põrandaid. nagu retarded hüljes vms...
help nah
edit: tere türa mai saa aru miks soccernet ei luaba .gif faili uploadida? ma uploadisin arvutist .gif faili ja siia sai postitatada samast failist aint .jpg lõpuga pildi....
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMeelde võib ta ju jääda, aga ega ma siis sellepärast rohkem Alma kohukesi ei osta
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]712[/ATTACH]
edit: tere türa mai saa aru miks soccernet ei luaba .gif faili uploadida? ma uploadisin arvutist .gif faili ja siia sai postitatada samast failist aint .jpg lõpuga pildi....
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]712[/ATTACH]
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar