Ega mu viimased klapid ongi max 10 euri, mängivad normaalselt ja kui katki lähevad, siis pole väga kahju ka.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustrulli kerimine ei ole kasulik.
Aga hinnast rääkides.. ma ei suudaks käia nööpide või in-earide eest välja 50 EUR-i. Ma tõesti ei kujuta ette mis imeloomad need olema peavad siis, puhtfüüsiliselt ei saa nad nii ehk naa niivõrd paremat heli välja anda. Kuigi ka selliste väikeste klappide puhul on kindlasti klapil ja klapil vahe sees, sellest saab isegi minu sugune mittemelomaan aru.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMis sa teed nendega siis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMa ei mõista üldse inimesi kes mingeid nööpe endale kõrva topivad.
Aastal 2009 soetasin miski 600 krooni eest Sennheiseri kõrvaklapid, töötavad siiani laitmatult.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKuidas sa mütsi kannad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMa ei mõista üldse inimesi kes mingeid nööpe endale kõrva topivad.
Aastal 2009 soetasin miski 600 krooni eest Sennheiseri kõrvaklapid, töötavad siiani laitmatult.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Jätkan sama teemaga, originaal HTC klapid ei taha kohe kuidagi kõrvas püsida, kui vähegi kiiremalt liikuda. Kas need nö in-ear klapid püsivad vähe paremini ( olen varem kasutanud küll neid, aga mitte ei mäleta), või tasuks kohe osta need sportimiseks mõledud klapid, mis keeravad mingi osa ka kõrva ümber?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustJätkan sama teemaga, originaal HTC klapid ei taha kohe kuidagi kõrvas püsida, kui vähegi kiiremalt liikuda. Kas need nö in-ear klapid püsivad vähe paremini ( olen varem kasutanud küll neid, aga mitte ei mäleta), või tasuks kohe osta need sportimiseks mõledud klapid, mis keeravad mingi osa ka kõrva ümber?
Kommentaar
-
Pole ka mina aru saanud miks ostetakse neid nööpe kui normaalse raha eest saab täiesti kvaliteetset kraami klappide turult. Endale ostsin pea aasta tagasi Kossi Porta Prod. Ülirahul. Väga hea heli, mugavad, saab sporti teha.. http://pood.elion.ee/productInfo/63/...12299147764#et
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustPole ka mina aru saanud miks ostetakse neid nööpe kui normaalse raha eest saab täiesti kvaliteetset kraami klappide turult. Endale ostsin pea aasta tagasi Kossi Porta Prod. Ülirahul. Väga hea heli, mugavad, saab sporti teha.. http://pood.elion.ee/productInfo/63/...12299147764#et
b.) pole eriti kuhugi panna
c.) katkiistumisprotsent on üsna suur
d.) kui on tõesti sitad korraga, siis ei ole nii kahju ja saab uue osta
Aga muul juhul on suured tõesti paremad, kuna nööpide kvaliteet on ikka nii seinast seina, aga ise leidsin vähemalt viimati enamvähem okeikad Sony nööbid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustJätkan sama teemaga, originaal HTC klapid ei taha kohe kuidagi kõrvas püsida, kui vähegi kiiremalt liikuda. Kas need nö in-ear klapid püsivad vähe paremini ( olen varem kasutanud küll neid, aga mitte ei mäleta), või tasuks kohe osta need sportimiseks mõledud klapid, mis keeravad mingi osa ka kõrva ümber?Mia san mia
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar