Kagge öelnud, et kindlasti pole Samost. Seda üritas esmalt spinnida sügisel Reformierakond ja nüüd siis Kesk. Samost olla väga pissed off ja see tüüp, kes seal räägib, on tegelikult näitleja.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitust.. huvi pärast vaatasin Anvari artiklite all olevaid komentaare ja absoluutselt iga tema loo all olevas komentaariumis oli mõni vend, kes sellele loole vihjas..BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSiiski vist käin kohapeal ära. Siinkohal küsiks uue küsimuse. Kuhu oleks mõistlik minna, kui ma lisaks mõnele riiulile ka liuguksi tahan. Arens, a-ruut on minu esialgsed kohad. Grandber (vms) tundus kahtlane, kui köögi asjus seal käisin. Tank on vist kallis liialt? Tegeleb Tartus veel keegi sellega?
küll köögikappidele enamasti ja tallinnast, aga vähemalt väidetakse, et tartus ka esindus olemas.
edit:aa sul vaja liuguksi, mitte ukseliugureid, minu paha.
Kommentaar
-
Populaarsel promenaadil Tallinnas tegutses sel suvel liputaja. Kuid sellest jahmatavam on, et see mees on lugupeetud ettevõtja, kelle "Pealtnägija" Tallinnas loomaaia lähedal augusti lõpul vahele võttis. Mees tunnistab oma seksuaalprobleemi ja lubab professionaalidelt abi otsida.
Liputamisega vahele jäänud ärimees juhib rahvusvahelist firmat, ta kuulub parlamendiparteisse, tema sõprade seas on mitmed poliitikud ja avaliku elu tegelased. Tal on maja mereäärses linnaosas.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustPiisab ühest inimesest ja siis sellistest kelles see kahtlust tekitab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKagge öelnud, et kindlasti pole Samost. Seda üritas esmalt spinnida sügisel Reformierakond ja nüüd siis Kesk. Samost olla väga pissed off ja see tüüp, kes seal räägib, on tegelikult näitleja.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitusthttp://www.ohtuleht.ee/540473/pealtn...ees-ja-pereisa
parteiga liitus siin mainitud mees ju alles äsja talvel, seega ei saa olla, sest artikkel on eelmise aasta sügisest.
See kõlakas tekkis peale Pealtnägija saadet välise sarnasuse tõttu samal õhtul koheselt ja eks hiljem poliitilised konkurendid hakkaisd teadlikult levitama.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustnii huvi pärast, et mis see väline sarnasus oli? Keskmine paks mees oma parimais aastais?Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustLisaks ka habe ja prillid. Videot vaadates on sarnasused suhteliselt suured. Aga tõsi ta on, et ülekaalulisi, kergelt habetunuid ja prillidega mehi jätkub.
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustword abi
lehekülje numbrid. ma tahan, et alustaks lehekülje numbri näitamist alates neljandast lehest. esimesed kolm lehte on footeris tühjad ja neljandal leheküljel on number 4. kuidas teha?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar