Algselt postitas 2mSööt3mMööda
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kuskohast oleks võimalik laenutada/osta odavalt naelikuid? Tulemas laupäeval kümnevõistlus ja ainult selle ürituse puhuks ei raatsi suurt investeeringut teha. Või on mõnel Tallinnas elaval foorumlasel number 43 naelikud nurgas vedelemas ja raatsib neid sümboolse tasu (sixpack, 10€ vms.) eest nädalavahetuseks laenata. Äkki saab naeltega sada/paarsada punkti juurde. Eeldatava taseme juures on see juba arvestatav kogus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustKuskohast oleks võimalik laenutada/osta odavalt naelikuid? Tulemas laupäeval kümnevõistlus ja ainult selle ürituse puhuks ei raatsi suurt investeeringut teha. Või on mõnel Tallinnas elaval foorumlasel number 43 naelikud nurgas vedelemas ja raatsib neid sümboolse tasu (sixpack, 10€ vms.) eest nädalavahetuseks laenata. Äkki saab naeltega sada/paarsada punkti juurde. Eeldatava taseme juures on see juba arvestatav kogus.et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustKuskohast oleks võimalik laenutada/osta odavalt naelikuid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustPalju teivast hüppad?
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitusthttps://twitter.com/BBCSporf/status/374641686745317377
Kas keegi suudab mulle ülesse leida teisi sarnaseid pilte/tweete? Kui ma õieti mäletan, siis olen näinud mingid mäki kassas olevat Özili look alike pilti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Chernobyl Child Vaata postitustpäris rõve
Tunne spordiajalugu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLisaks suursaavutustele läheb Nool ajalukku ka sellega, et valis ükskord hüppamiseks liiga pehme teiba.
Tunne spordiajalugu.
Tervitan siinkohal Varrot.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar