Algselt postitas ukuullevald
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kuna wiziwig tõmbas saba välja,siis uute striimide otsingul kaapisin kuskilt külge mingid lehed,mis iLividit mul installida käsivad. Ühel on näiteks kirjas,et you currently browsing the web with coogle crome-see laiutab üle ekraani,ühel on kogu värk ees vajuta ainult nuppu! Mis asjaga ma selle sita minema saan,muidu ronib aeg ajalt jälle ette. Andke mingi hea vihje,arvuti on vana ja XP on sees........Invest In Africa
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustHakkas kummitama, et mis lugu see on, mis kõlab taustaks Euroopa pokkeriturnee reklaamile tv6-s?
E: Deadmau5 feat. Kaskade - I Remember
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustet siis soovitad? hetkel 10EUR eest saab kätte, mõtlesin et hea reisile kaasa võtta või miskit.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustViimased ajad viskab Youtube välismaiste muusikavideote vaatamise asemel ette sellise teksti: An error ocured, please try again later. Learn more.
Kas mina olen midagi valesti teinud või miks ma sellist jama saan? Õnnestub mul sellest ka pääseda?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...11f9eb03900628 Aivar Pohlak sai 80?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...11f9eb03900628 Aivar Pohlak sai 80?
Kommentaar
-
Algselt postitas Auba Vaata postitustKui palju umbes läheks maksma, et lasta luua endale korralik mängudeportaal? A la Playray/Playforia.
Kuid liiga palju ma arvan. Kõik see hooldamine jne jne... Uuuh.
Kommentaar
-
Algselt postitas Auba Vaata postitustKui palju umbes läheks maksma, et lasta luua endale korralik mängudeportaal? A la Playray/Playforia.
Kes Hostib su lehte:
Kes disanib selle lehe:
Kes on webmaster ja hooldab seda lehte pidevalt:
Suur on su serveri maht jne.
e,
+ domeen
e2,
Muidugi ma flash mängude hindade/tegemise kohta ei oska rääkida, aga kui sa võtad neid mänge teistelt lehtedelt, siis see tõenäoliselt tasuta.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar