Algselt postitas marcello
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustKas tegu on ainult Arsenali fännile omase käitumisega, et peale igat kaotust lubatakse mingi aja mänge jälle mitte vaadata ja ollakse õnnelikud kui kaotatud mäng nägematta jäi? No offence. Selline mulje jäänud härradest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKust saaks Tallinnas osta ühekordseid kilesusse (nö haiglasussid)?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKust saaks Tallinnas osta ühekordseid kilesusse (nö haiglasussid)?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKõiksugu Tööohutuskeskused, Tamrexid ja B&B toolsid jne müüvad.
Kommentaar
-
Palju on foorumis tegelasi, kes loevad oma viis kuus aastat tagasi tehtuid postitusi ja hakkab endal ka piinlik, kui loll ma sain olla. Olgu selleks siis vanad kontod või midaiganes.
Vabapäeva puhul sai seda tehtud ja rumalusel tol hetkel piire ei olnud. Igajuhuks ei avalda oma esimest foorumi nime ka selletõttu, piinlik oleks
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustPalju on foorumis tegelasi, kes loevad oma viis kuus aastat tagasi tehtuid postitusi ja hakkab endal ka piinlik, kui loll ma sain olla. Olgu selleks siis vanad kontod või midaiganes
Vabapäeva puhul sai seda tehtud ja rumalusel tol hetkel piire ei olnud. Igajuhuks ei avalda oma esimest foorumi nime ka selletõttu, piinlik oleksBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKuidas hääldatakse David Alaba eesnime? Da-weed või Deivid?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKes on ilukilbivargad? Premmist siis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustPalju on foorumis tegelasi, kes loevad oma viis kuus aastat tagasi tehtuid postitusi ja hakkab endal ka piinlik, kui loll ma sain olla. Olgu selleks siis vanad kontod või midaiganes
Vabapäeva puhul sai seda tehtud ja rumalusel tol hetkel piire ei olnud. Igajuhuks ei avalda oma esimest foorumi nime ka selletõttu, piinlik oleks
Elxi kombel viimane nupuvajutus jääb teinekord tegemata a la Arsenali teemas. ( You're welcome. ) Vanu asju ei puutu, no way.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar