Algselt postitas fitti
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttp://www.jalgpall.ee/lprotocol.php...d=33024&b=IV.W Mängus Rolling Doorsi vastu!We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustOdav. Teda ma ei vali.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKui hasartmängumaksust toetatakse kultuuri ja kütuseaktsiisist teeehitust, siis kas on teada, kuhu suunatakse Maamaksust laekuv rahavool?
Kommentaar
-
Mul endal on üks venelasest tuttava kes elatubki ostmisest-müügist ja vahetusest. Kui mässata viitsid siis raha on seal palju mida üles korjata. Nad teevad igale a la uuele iPhone'i kuulutusele madala pakkumise ja üks kümnest (vähemalt) on ikka nõus müüma ning neil tüüpidel on olemas juba inimesed kes siis tavaari nende käest ära ostavad.
+ osad inimesed müüvad katkise ekraaniga telefone ja asju megamadala hinnaga ning nad ostavad ära (varasemalt on juba ebayst tellitud ekraanid), vahetavad ära ja müüvad pea 100-200€ kallimalt edasi.
Hull sebimine ühesõnaga
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMis inimesed need on, kes osta.ee-s teevad tuhandeid tehinguid? Ma ei mõtle neid, kes esivanematest järele jäänud nodi ükshaaval maha müüvad, vaid neid, kes müüav ja ostavad. Kas see on hobi? Haigus? Kas nii saabki rikkaks? Ise olen viie aasta jooksul ostnud 9 asja ja müünud 4..We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustKas Amos on Roma, Liverpooli või Chelsea fänn? Või ta otsustab veel?So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar