Algselt postitas elx
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustRein, ma arvasin, et sa oled spordipoiss.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustTundub natukene loogilisem variant jah. Ei imestaks ka.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustOeh, ei.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPalju võib üks reisija tuua ELi sigarette valjaspoolt ELi äraantavas pagasis? Olen leidnud kaks nrit 40 ja 200. Kumb see õigem on ja kui suure toenaosusega seda kontrollitakse kui panen pagasi Aasias teele ja Helsingis võtan välja?
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOlengi, plaan isale tuua, sest siin maksab Marbsi pakk tiba üle ühe USD.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustfakk off nende õõvastavate piltidega suitsupakkidel, loodetavasti nii pea siia ei jõuaBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Mchl Vaata postitustMismoodi/mis programmi kasutades on võimalik tõmmata hea kvaliteediga laule? Pole aastaid seda teinud. Varem ei olnud probleemi, aga ma ajast maha jäänud
Võib ka postkasti mulle kirjutada
Aitäh
Kui legaalselt, siis tee endale Spotify konto ja sealt saad suurt osa popimast muusikast kuulata. Illegaalsetest ei saa ma midagi öelda, kuna see oleks piraatluse levitamine ja see on siin foorumis natuke põlu all, kui see pole just striimijagamine, aga on üks selline programm, mis algab tähega S ja tõlkes on umbes hingeotsing. See töötab endiselt ja väga tõhusalt (vähemalt nii mulle pahad internetipiraadid rääkisid), aga ma ei soovita sul sellega tegeleda, sest kui alustad internetipiraatlusega, siis jõuad varsti kanepini ja lõpuks oled count-amos või siis raudidas.
Kommentaar
-
Üldjuhul olen kuulnud, et gps´i head pulsikellad maksavad üle kahe saja...Aga nüüd praegu avastasin ühe polar pulsikella gps´iga, mis jääb täitsa kenasti alla 200. On kellelgi sellise kellaga mingeid kogemusi juhuslikult?
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Eilses ERRi Kontaktis raakis Pius seriaalide vaatamisest. A la feakingBad ja Wire. Mihkel Raud on ka kuskil seletanud, et vaatab hooaegade kaupa. Netflix? Seda ei pidavat
Eestis olema. Minu k8simus: kuskohast saab seriaale vaadata? Ons tasuline voi puhas piraatlus?
Tahaks ka monda asja kaedaHomo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustEilses ERRi Kontaktis raakis Pius seriaalide vaatamisest. A la feakingBad ja Wire. Mihkel Raud on ka kuskil seletanud, et vaatab hooaegade kaupa. Netflix? Seda ei pidavat
Eestis olema. Minu k8simus: kuskohast saab seriaale vaadata? Ons tasuline voi puhas piraatlus?
Tahaks ka monda asja kaeda
Kommentaar
-
Ok. Päris normaalne on sellest rahvusringhäälingus rääkida. Sain miski lingi, kus asjad ripuvad, aga need nõuavad regamist. Et regan ennast ära ja varastan? Pigem siis juba politseis narkot teha või maksuametist nõu küsida, kuidas mitte makse makstaHomo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustOk. Päris normaalne on sellest rahvusringhäälingus rääkida. Sain miski lingi, kus asjad ripuvad, aga need nõuavad regamist. Et regan ennast ära ja varastan? Pigem siis juba politseis narkot teha või maksuametist nõu küsida, kuidas mitte makse maksta
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar