320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKuhu ma pean kirjutama, kui ma ei ole rahul valgusfoori tsükliga Tartu linnas? Selles suhtes oli mingi aeg tagasi ideaalne ristmik, nüüd on aga arusaamatul põhjusel see ära rikutudThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustRiia tänav?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustKas kuskilt saab normaalse hinnaga PS3 pulte ka osta (originaal)? Euronics ja 60 euri pole teemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKüsiks veel. Kas nende seas, kes said uue võimaluse superstaarisaates, on Tofoa? Igaljuhul päris sarnane vend talleThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMis mu superstaari nimi on?TV3 tänases «Eesti otsib superstaari» saates ei jõudnud kohtunikud stuudiovoorus osalejate suhtes üksmeelele, jättes viimase edasipääseja vaatajate otsustada. Oskar Süvari või Karl-Erik Tamme saatus on rahva kätes – lemmiku poolt saab hääletada kuni südaööni.
Vali ise
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNõukaaja lõpus oli teles mingi kaheosaline telemängufilm, millest ma mäletan umbes täpselt seda, et esimese osa lõpus jäi keegi rongi alla. Keegi mäletab, et millega võis tegu olla?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kalp Vaata postitustKas Eestis tehtud asi?
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustKas kuskilt saab normaalse hinnaga PS3 pulte ka osta (originaal)? Euronics ja 60 euri pole teemas.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustMiks sa originaali tahad just? Ise ostsin suht lambika prismast, firmamärgiks mingi BigBen ja minu arust on see isegi parem kui originaal. Maksis mingi 20eurot.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustSai tellitud millalgi sealt aliexpressist omale see "odav" pult. Mingi 2 kuud pidas vastu vist.. See ongi ainukene põhjus. Mingi suvalisest prismast ostsid? Pole Prismas tähele pannud..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar