Algselt postitas elx
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMina ütleks, et pigem ei sobi tossud sulle. Teoorias ei tohiks nad hõõruda. Vähemalt nii palju, kui lugenud ning kuulnud teiste käest olen.
Elx, sul on tossud äkki liiga parajad?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustElx, sul on tossud äkki liiga parajad?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMina küll Sportsdirecti ei soovita kui sa konkreetset suurust ei tea. Erinevatel tootjatel on suurused ikka väga erinevad. Näiteks Adidase 43 ja Asicsi 43 ei ole sama suured. Erinivusi võib olla ka sama kaubamärgi erinevatel mudelitel. Jooksutossu peab ikka jalga proovima ja käima.
Kommentaar
-
Algselt postitas Brick Vaata postitustMingi leht ka eksisteerib, kuhu on koondatud ajad kus mingi bänd esineb?★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKüsimus kõigile kes amatöör tasemel jalkat mängivad:
Kui tihti juhtub seda, et kohtunik annab valele inimesele punase kaardi? Case of mistaken identity vms. Premmis sel hooajal juba 2x juhtunud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustItaalias pole küll säherdust asja juhtunud.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Auba Vaata postitustKas 16-aastasele peab lennureisi tellides võtma pileti nooruk (12-24) või võib ka täiskasvanu oma võtta?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar