Huvitav, kas varem on juhtunud, et kogu AK koosneb vaid ühest teemast ( päris lõpus lisati, et mingi rong sõitis rööbastelt välja aga seegi juhtus Prantsusmaal)?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustHuvitav, kas varem on juhtunud, et kogu AK koosneb vaid ühest teemast ( päris lõpus lisati, et mingi rong sõitis rööbastelt välja aga seegi juhtus Prantsusmaal)?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKindlasti on. Lihtsalt ei oska täpset öelda, millal viimane kord võis olla. Pronksiöö ajal oli ka kindlasti samamoodi."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMa küll ei mäleta nii täpselt, aga ma arvan, et ega 9/11 ajal ka muudele uudistele palju ruumi ei jäetud.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustMinu meelest oli see metanoolitragöödia 9/11-ga samal ajal. Ehk sellele vast ikka ruumi leiti, kui õigesti mäletan, siis oli isegi Euronewsi kanalil see 9/11 järel teisel kohal."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustLugesin,et Urmas Sutrop teadis rünnakut ette,kas ta on kaasosaline ja millal ta kinni pannakse?
Kommentaar
-
Ma ennustan, et Eestit tabab üleujutus.
Kolm sportlast jäävad see aasta veel dopinguga vahele, üks suur nimi ka.
Ühele erakonnale Eestis valitakse juht. Aga, et mitte ära rikkuda, siis ma ei ütle kellele ja kes.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMa ennustan, et Eestit tabab üleujutus.
Kolm sportlast jäävad see aasta veel dopinguga vahele, üks suur nimi ka.
Ühele erakonnale Eestis valitakse juht. Aga, et mitte ära rikkuda, siis ma ei ütle kellele ja kes.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustveet mano, sina vä?
Aga teemasse. Kes või mis on veet ja kes või mis on mano?
Ääremärkus: telefonis on ikka jube trükkida ja parandadaLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar