Algselt postitas Keemik.
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustRocca on praegugi ilmselt suurima valikuga koht. Kui see (ja ehk ka Ülemiste) läbi käia, pole mujale aja, sest igal poo mujal on sama kaup. Hinna osas ei oska ses osas kommenteerida, et jalanõu puhul peab paraku tihti paika see, et saad selle mille eest maksad.
Samas, üllatavalt hea valikuga on Stockmanni meestemaailm, et kui kaubanduskeskusest ei piisa, siis võib ka sinna piiluda.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustMiks sa arvad, et ma vanem olen kui sina?
Kommentaar
-
Algselt postitas mihkel555 Vaata postitustKas tallinlane saab TTÜsse ühikakoha?Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas mihkel555 Vaata postitustKas tallinlane saab TTÜsse ühikakoha?
keeldu otseselt vist tõesti pole (ja küllap võetaks vastu kõigi raha, kui täituvus oleks 50%), aga arvestades, et "ühiselamud on üsna hõivatud ja voodikohta tuleb oodata poolteist kuni paar kuud", võib eeldada, et selline taotlus lükataks esimeste hulgas kõrvaleGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKas selle rohelise kaardiga saab ka rongis sõita? Kui pole Lasnagorski elanik? Ja raha kaardil isegi on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustÕunapuud. Tallinnas või selle lähiümbruses kõige parem valik?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustTahad neid pildistada, osta või õunu noppida?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSorry, istikuid osta.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKiili Hansaplant, Laagri Hortes.308
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar