Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kas sees- või välispidiseks kasutamiseks?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mihkel555 Vaata postitustLäätsede hankimine. Millest alustada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustKaks küsimust:
2) Mis on kõige puhtam viin mida meie lettidel müüakse? Nagu kõige vähem mingi pasaga ära segatud ning kõige kvaliteetsemast piiritusest tehtud?
Kommentaar
-
Palju oleneb, mida viina puhtuse all silmas peetakse. Sa võid küll läbi triljoni filtri gazillion korda märjukest ajada, kui aga lõpuks ikka mingid maitseainet lisad, siis pigem võib tolle pudeli roosiks lüüa.
Kunagi kiitsin Laua Viina ja seda võib tänini teha. Küll aga sai ühes lauas oldud mõne inimesega, kellele meeldib teisi rahaga surnuks lüüa. Ja siis räägiti igast erinevatest tehastest, onnidest, legendidest ja kui palju ühe või teise kangema eest makstud jne. Ning siis üritati mind üllatada, et oli neil mingi erudeeritud ja kullast inimeste seltskond, kus siis pimedalt degusteeriti viinuškaid. Rohkem ei viitsinud seda pläma enam kuulata. Omaklassikas võitis mõistagi.
Ühel üritusel, kui kõik viinad olid otsas (Stolichnaya), siis polnud teha rohkemat, kui Beluga lahti kruvida... 5-6-7 või palju meid oli laususid ühest suust, et mis pask see veel on. Aga ei Beluga on hea tegelikult - kalleid asju kiputakse teinekord järgi nihverdama namiin.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustKaks küsimust:
1) Kas OlyBetis näidatakse seda Manny vs Floydi?
ja
2) Mis on kõige puhtam viin mida meie lettidel müüakse? Nagu kõige vähem mingi pasaga ära segatud ning kõige kvaliteetsemast piiritusest tehtud?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas täna on mingi ebatavaline (kellaajaline) alksimüügi keelu piirang ka , et alaealised ennast silmini täis ei tõmbaks. Varasemast ajast on meelde jäänud, et mingid piirangud on olnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar