Algselt postitas xrip55
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Millepärast juustu hind on praegu nõnda soodne?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kusagilt on mälus pilt, et see piimatööstust väga ei mõjuta(nud).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mis ajast Messi enam enda paremat kätt ei pese?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMis ajast Messi enam enda paremat kätt ei pese?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMis vahe on muusika kuulamisel läbi kõrvaklappide ja muusika kuulamisel läbi kvaliteetsete kõrvaklappide?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVäga pole vahet. Sitt muusika on ka heade klappide kaudu sitt muusika. Muidu ikka mingid nüansid on heliliselt, aga minu arvates need väga ei sega. Klassikalise muusika kuulamisel on see vahe eriti suur. Lisaks peaks olema kvaliteetsed ka töökindlamad. Ehk juhtmed ei tule nii kiirelt lahti ja ei pea iga poole aasta tagant uusi ostma.
Heli puhtus ja erinevate helide ruumiline tajumine ikka eelkõige, mis vahe tekitavad. + muidugi mugavus, et ei ole kuskil juhtmetega kinni ega hakka kõrvad valutama peale 3 tunnist kasutamist.
Kommentaar
-
On suur vahe. Kunagi ajasin pikalt läbi mingeid üliodavaid philipseid ja sonysid ostes. Siis keegi soovitas korralikke Denoneid ja järsku kuulsin mingeid asju, mida enne ei teadnudki et loos olid, kui olin odavatega kuulanud. + need odavad philipsid-sonyd lähevad väga kähku juhtme ühenduskohtadest katki, aga head klapid püsivad ja on nii kokkuvõttes odavamad.
Sellele ei vaidle vastu et sitt muusika jääb sitaks läbi paremate klappide.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSamas mööngem, et mõni keskpärane lugu võib saada hoopis teised kõlad ja taseme, kui kuulata heade klappidega.
Jah, minu arvates määrab ikka helikvaliteet palju. Aga ma ei kuula ka hipsterimuusikat. peaaegu.
Kommentaar
-
Selline küsimus.
Lennukipilet Oslo-Tallinn (ümberistumine Riias) maksab 680 krooni ja Oslo-Riia (sama lend) maksab 960 krooni. Millepärast on Oslo-Tallinn soodsam, kuigi lisalend on juures?
Ning teine küsimus on, et kui ma ostan Oslo-Tallinn (ümberistumine Riias), aga otsustan Riias mitte lennule minna, kas mul võib mingeid probleeme tekkida?
Tegemist meie kõigi lemmiku AirBalticuga.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar