Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEks see väga subjektiivne ole, aga 5 euroga võiks söönuks saada.308
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustKui sa glamuuri ei soovi, vaid ehtsat toitu, siis Ortos on mõistliku hinnaga toit. Ja vanasti sai ka Suur-Sõjamäe 8a hoones olevast sööklast head süüaolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustSellisel juhul need mõlemad soovitatud kohad passivad eelarvesse. Praad on ca 3 euri kopikatega ja klaas keefirit otsa ning ongi purgisBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMa ei kujuta ette kuidas ma suudaks Viktoorias 3 EUR-ise prae komplekteerida. Käsi peab korralik kaal olema ja on suur oht tühja kõhuga jääda.
Esimese maailma söögikohtadega ma nagunii kursis pole308
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustMa pole oma postituses Viktoriast rääkinud. Esimene oli Orto, täpset aadressi ei tea, kuid asub seal kus neljarealine kaherealiseks muutub. Ja teine söökla on too Suur-Sõjamäe 8a asutus.
Esimese maailma söögikohtadega ma nagunii kursis poleBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustÜlemiste City kandis mõni mõistliku hinna ja kvaliteedi suhtega söögikoht, kus lõunat süüa?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Olen tänulik inimesele, kes aitab selle loo pealkirja meelde tuletada: http://sport.err.ee/v/vorkpall/bf498...0-85939f4037eb (kõlab nt 1:02:42-1:02:48, pärast seda algab punkt ning pärast selle punkti lõppu kõlab pikemalt)
Kommentaar
-
Algselt postitas Auba Vaata postitustOlen tänulik inimesele, kes aitab selle loo pealkirja meelde tuletada: http://sport.err.ee/v/vorkpall/bf498...0-85939f4037eb (kõlab nt 1:02:42-1:02:48, pärast seda algab punkt ning pärast selle punkti lõppu kõlab pikemalt)
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustÜlemiste City kandis mõni mõistliku hinna ja kvaliteedi suhtega söögikoht, kus lõunat süüa?
hinnad pole muidugi päris säästuka omad aga kindlasti mitte ka gurmee tasemelSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustkui tahta suht korralikult tehtud liha ja tugevama meesterahva mõõdus portse siis babyback:
hinnad pole muidugi päris säästuka omad aga kindlasti mitte ka gurmee tasemel
Aga toidu kvaliteedi üle kurta ei saa. Pastad on väga positiivsed üllatused olnud.
Kommentaar
-
Ennustamisest.
Seal ennustamisteemades on näiteks Premieri hooaja võistlus, kus kõik postitavad oma ennustused teemasse tekstina lihtsalt.
Kas seda kuskile lihtsasse weebi vormi pole mõeldud viia, et oleks lihtsam sisestada jne?
Ma ise olen mõelnud osa võtta juba hooaegu, tunnen, et tõenäoliselt ei viitsi sinna neid postitusi teha.
Viimati sai vist säärasel kujul ennustatud ca 10a tagasi Hattricki mänge HT foorumis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar