Saumikseriga piima ei vahusta. Kui tung kodus piima vahustada on õige tee võtta taoline kann nagu ma linkisin.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustJah, on kogemus, minu teine pool arvas, et hakkab kohvile kõvasti piima vahustama.. nüüd seisab sahtlis. Kasutatud üks või kaks korda. Ei teagi kas ootused olid liiga suured aga ei olnud ikka päris see milleks soov oli.
Kui pole päris kindel, kuidas meeldib ja kas viitsid möllata piimaga, siis on see hea ja piisavalt odav et katsetada (erinevalt siis tollest 40 eurosest kannust).olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSoovitage telefoni. Nõuded:
Android
4G, WiFi
Suurem ekraan, et hädapärast kusagil karupees olles saaks jalksi vaadata
kaamera võiks ka hea olla.
Kaamera hea, 4 G. Olen väga rahul.
Hind ka suht mõistlik.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMul Sony Xperia Z1 compact.
Kaamera hea, 4 G. Olen väga rahul.
Hind ka suht mõistlik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Montag Vaata postitustKui suurem ekraan, siis pigem Xperia Z1/2/3, mitte Xperia Z1/2/3 compact.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustSee telefonide kaamerate omavahel võrdlemine on paras "mul on suurem kui sul" tegevus. Reaalsuses teevad nad kõik ok pildi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Montag Vaata postitustOK pildi sai juba 10 aastat tagasi tehtud. Erinevus näiteks Z3e ja mingi Iphone 5 ning Samsung Alpha kaamera vahel tuleb väga selgesti välja. Võib-olla mitte eriti siis, kui sa oma telefoniekraanilt pilte vaatad, aga mingilt korralikult arvutiekraanilt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Montag Vaata postitustja kui hea kaamera oluline, siis Xperia Z3 omab päris korralikku, parem kui zelee pakutud variantidel
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMa muidugi mainisin teisi mudeleid kui sa kirjutasid. Siin võrdlus http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2479968,00.asp Su kiidetud sony jäi eelviimaseks.
ps: ma võrdlesin neid millega olen kokku puutunud, neid sinu mainituid ei arvestanud
Kommentaar
-
Algselt postitas Montag Vaata postitustOK pildi sai juba 10 aastat tagasi tehtud. Erinevus näiteks Z3e ja mingi Iphone 5 ning Samsung Alpha kaamera vahel tuleb väga selgesti välja. Võib-olla mitte eriti siis, kui sa oma telefoniekraanilt pilte vaatad, aga mingilt korralikult arvutiekraanilt.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar