320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Miks sõitis eile Tallinnas Harkivi Metallisti klubi sümboolikaga buss (Ukraina numbrimärk ja puha)?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustMiks sõitis eile Tallinnas Harkivi Metallisti klubi sümboolikaga buss (Ukraina numbrimärk ja puha)?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Milline see enam-vähem summa võiks olla, mille eest võiks arvestada, et ma saan sügisest kuskil Tallinna üürikorteris elada, pean silmas siis kuu üüri ja ligikaudseid kommunaale (talvel, suvel). Ehk siis ilmselt mingi ühetoaline korter kasvõi kuskil urka moodi rajoonis. Tudengina oleks hea, kui mingid korterikulud oleks suht minimaalsed. Ehk on veel miskit, millega arvestada?
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSoovitage kohta Tartus, kus saaks habet piirata. Random juuksurisalong?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Kas selles stiilis fotode eest antakse mingit raha ka?
Et ma järgmine kord teaksin, kas peab ka telefoni välja võtma ja klõpsima hakkama.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKas selles stiilis fotode eest antakse mingit raha ka?
Et ma järgmine kord teaksin, kas peab ka telefoni välja võtma ja klõpsima hakkama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar