Miks mul youtube pidevalt heli vaiksemaks paneb?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMis asi on lenksupael?
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustMiks mul youtube pidevalt heli vaiksemaks paneb?THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustRullika bemmi (E30) poldi auguvalem?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Pikolo Vaata postitustoskate öelda kuidas neid langevarje vms nimetatakse millega nt vennad talvel lumelauda sõidavad või vee peal?
ja oleks neid Eestis saada?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustKuidas on kaardimängu potiknoik (durakas) ingliskeelne tõlge?
Kommentaar
-
jooksjad kedradega - mis (uus) mood see on?
"Ei saa kohe jätta rääkimata teile noored, kuidas asjad tegelikult on.
Mängu nimi on vene keeles "durak" (maakeelde mugandatult "turakas"), mis tõlkes tähendab 'loll' või 'tobu'.
Sellest mängust on kaks versiooni:
1) podkidnoi ehk ilma saatmiseta (siit tuleb ka sõnavärdjas potiknoi, mida ma eriliselt vihkan).
2) perevednoi ehk saatmisega (titevariant).
Nii et tähti närides ei saa mängida "potikat" saatmisega, kuna see nimetus iseenesest viitab ilma saatmiseta mängule. Mängitakse "turakat", saatmisega või ilma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustjooksjad kedradega - mis (uus) mood see on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar