Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • cannuman
    fänn
    • Jun 2004
    • 15044

"Omal ajal istus mulle pikk maa päris hästi," ütles Piiroja. "3000 meetrit olen noorena jooksnud 8.58, Cooperi testis on minu rekord 3860 meetrit. 800 meetrit läbisin kunagi 1.50 millegagi. Neid sekundeid seal lõpus võib olla ühest kuni kaheksani. Ma enam täpselt ei mäleta.“

Nojah, päris hea mootor. Keskkaitsjana sellest muidugi erilist abi ei olnud

Kommentaar

• rallikas
      Kalju Eesti Meistriks!
      • Mar 2005
      • 3280

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
      Kuidas ei olnud? Vaata kuidas ta Viggo ajal standarditesse jooksis ja sealt tagasi.

Kommentaar

• cannuman
        fänn
        • Jun 2004
        • 15044

Selle jaoks ei ole vaja 3860m Cooperit joosta. Abiks muidugi, aga muul positsioonil on selline jooksuvõime tunduvalt vajalikum.

Kommentaar

• urmar
          Sõltumatu mõtleja
          • May 2005
          • 9315

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
          "Omal ajal istus mulle pikk maa päris hästi," ütles Piiroja. "3000 meetrit olen noorena jooksnud 8.58, Cooperi testis on minu rekord 3860 meetrit. 800 meetrit läbisin kunagi 1.50 millegagi. Neid sekundeid seal lõpus võib olla ühest kuni kaheksani. Ma enam täpselt ei mäleta.“

see 800 meetri 1.50+1 on natukene kahtlane, meenutab oletust, et sprindivõime oli 100 meetris umbes 10 sekundit.

Kommentaar

• Gallacher
            Eesti koondislane
            • Dec 2008
            • 3277

1.50 oleks jah käesoleva aasta Eesti edetabeli teine tulemus aga ta ütles ju, et see võis olla ka 1.58. Sellega jääks ta Eesti esikümnest napilt välja ja ei ütleks, et aeg midagi ulmelist tippvormis Piirojale oleks.

Kommentaar

• cannuman
              fänn
              • Jun 2004
              • 15044

Algselt postitanud kasutaja urmar poolt
              see 800 meetri 1.50+1 on natukene kahtlane, meenutab oletust, et sprindivõime oli 100 meetris umbes 10 sekundit.
              Urmet Uusorg (800m 1:45 umbes) jooksis siis 100m vapsee 9sec?

Kommentaar

• cannuman
                fänn
                • Jun 2004
                • 15044

Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
                1.50 oleks jah käesoleva aasta Eesti edetabeli teine tulemus aga ta ütles ju, et see võis olla ka 1.58. Sellega jääks ta Eesti esikümnest napilt välja ja ei ütleks, et aeg midagi ulmelist tippvormis Piirojale oleks.
                Sellise cooperi testi tulemuse pealt pole alla 2min mingi kunst joosta 800m

Kommentaar

• 2mSööt3mMööda
                  geenjiaalne miis
                  • Jun 2003
                  • 5000

Poom kirjutas ju ka oma raamatus, et tal oli kombeks Inglismaal alati hooajaeelsetes laagrites jooksuvõistlused kinni panna.
                  Joga Bonito!!!

Kommentaar

• jyriöö
                    küülikufarmer
                    • Oct 2001
                    • 6343

Küllaltki hiljuti rääkis üks tähtis ERR-i tehniline onu televiisoris, kuidas nüüd on pilt HD-s, näitas näpuga ekraani ülaservas oleva logo juures asetsevat ja õiget aega näitavat kella, vehkis erinevate kaablitega ning kinnitas üleüldse, et edaspidi on kõik koššer. Aga miks kuradi pärast eile jalgpalli vaadates meenutas ETV edastatav Setantaga võrreldes udus koduteed otsivaid siile. Isegi minu seasilmade jaoks oli erinevus ikka väga tuntav.
                    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

• zelee
                      Eesti koondislane
                      • Nov 2010
                      • 6285

Elionis on default pilt SD formaadis ETV-l, pean kanali seadete alt ise HD valima.

Kommentaar

• Katk
                        mõh?
                        • Mar 2009
                        • 5944

Eraldi HD kanal on. Ja siis ega seda ju ka ei tea mis kurjalooma signaali need Sloveenid edastasid. Kui neilt kaugelt maalt saadeti meie poole miskine 480p või 576p/576i sisse ja siis seda ERR's upscale'ti 1080i peale (need kanalid olid minu teada selles formaadis) siis ega sa head pilti tahes tahtmata ei saa. Real life is not CSI where you can clear up everything. Kui sul udu tuleb juba sisse siis ega sa seda upscale'des selgemaks ikka ei saa ka.

Kommentaar

• zelee
                          Eesti koondislane
                          • Nov 2010
                          • 6285

Mille alusel lenksupaela valida? Mis vahe on nt. sellel, sellel ja sellel. Peale hinna muidugi.

Kommentaar

• Rein
                            Must puudel
                            • Feb 2005
                            • 12804

Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
                            Mille alusel lenksupaela valida? Mis vahe on nt. sellel, sellel ja sellel. Peale hinna muidugi.
                            Mis asi on lenksupael?
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• zelee
                              Eesti koondislane
                              • Nov 2010
                              • 6285

Kommentaar

• erik04
                                Asjahuviline
                                • Dec 2012
                                • 22

Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
                                Mis oleks käele kõige pehmem ja mõnusam. Nendest kolmest eelistaks vast esimest.

Kommentaar

Töötlen...