Hinnavaatlus ja kõiksugu autofoorumid on meestele halamiskohad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas StokKas meestele on ka mingi perekool olemas? Või mehed ei kurda oma muresid, vaid surevad noorelt vähki? :P Kunagi sattusin mingisse jäljekaalujate foorumisse, kus oli meestele oma alamfoorum. Ütleme nii, et naiste osakonnas postitati rohkem uusi teemasid päevad kui meeste omas üksikuid postitusi. Kaaluga mul endal probleemi ei ole, aga lihtsalt tekkis sportlik huvi. Et kui mehel on mingi ihuhäda, siis naine postitab perekooli "minu mehel on ..."?
Aga üldiselt peaks perekool olema ka meestele, mitte ainult naistele. Nagu ka soccernet.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas Transferwise töötab? Et teen ülekande ära ja mul on korraga arvel mingi kogus naelu näiteks, mida saaksin britimaal välja võtta või kuidas?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustPeaks olema nii, et Transferwisel on kohalikud kontod riikides, kus nad tegutsevad. Ja kui sa tahad kanda raha eurokontolt raha kontole, mis on naeltes, siis ei tee nad seda otse, mis väldib tasusid Teed näiteks makse eurokontolt Transferwise kontole Eestis ja nemad teevad naelades sulle väljamakse oma UK kontolt sinu UK kontole näiteks.
Kommentaar
-
Üks küss ka Estonian Airi kohta. Mul piletid 23.detsembriks ostetud juba. Aga tahaks jõuluks koju pääseda ikkagi. Kas on mõistlik juba mõne teise firma piletid ära osta praegu? Või on lootust, et loodav firma võtab kohustused üle? Või pigem lihtsalt hüvitavab EA juba ostetud piletid ja vsjoo?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEhk ma peaks enne UK-s konto tegema?
Kommentaar
-
Keegi omast kogemustest oskab mõnda head Nordea kodulaenunõustajat soovitada (Tallinnas)?
Saime mingi randomi ja see tundub ilge pohhuist ja tropp olevat. Swedi omaga võrreldes on nagu öö ja päev.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKui saladus pole, siis mis marginale pakutakse hetkel ka kodulaenule?
Algselt postitas chac Vaata postitusthuvitav nordeas nad ikka endiselt pakuvad oma Nordea Prime marginaali (umbes nii et pank ise oma suva järgi määrab mida heaks arvab küsida) euribori asemel?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar