kas me oleme tuttavad? sest see on tehtud värk. kunagi läksin teisi vabastama ja nii see juhtuski, et persse saatmine oli ja siis mind puhkama pandi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustKuhu oleks võimalik müüa vanad raamatud?
Et antikvariaati eriti ei tahaks. Et kas mingit sellist kohta ei ole kus ostetakse vanu raamatuid?
Kommentaar
-
eks ma tee siis nendest raamatutest nimekirja
Aga millest näiteks täpsemalt huvitatud ollakse?
Aga 1 loll kysimus veel.
Et sai mingi 3 nädalat tagasi loto ostetud ja sellega 20 eeku võidetud. Aga olen unustanud vahetada ja vahetuse viimane päev on 15.03.10 . Ja tahtsin täna seda lahti vahetada ja nemad ütlevad et neil ei ole neid müügil ja neid ei vahetata. aga kuigi neil on olnud neid müügil.
Nii, et kas nad siis peavad neid vahetama või ei pea?
ja kas see koht kust ma ostsin peab seda vahetama või ei(kuigi neil on need lotod juba otsas)?
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitusteks ma tee siis nendest raamatutest nimekirja
Aga millest näiteks täpsemalt huvitatud ollakse?
Aga 1 loll kysimus veel.
Et sai mingi 3 nädalat tagasi loto ostetud ja sellega 20 eeku võidetud. Aga olen unustanud vahetada ja vahetuse viimane päev on 15.03.10 . Ja tahtsin täna seda lahti vahetada ja nemad ütlevad et neil ei ole neid müügil ja neid ei vahetata. aga kuigi neil on olnud neid müügil.
Nii, et kas nad siis peavad neid vahetama või ei pea?
ja kas see koht kust ma ostsin peab seda vahetama või ei(kuigi neil on need lotod juba otsas)?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustPoikad, kas vana ja klassikaline Transport Tycoon jookseb Vista peal? Eriti suure pai saab inimene, kes oskab mulle öelda või anda selle viirusevaba installfaili asukoha.
Mis ajendas seda klassikut jälle mängima?
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustSiit leiad mitmeid kohti ning siit vist leiad, kuidas Vistal mängida saaks.
Mis ajendas seda klassikut jälle mängima?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustPoikad, kas vana ja klassikaline Transport Tycoon jookseb Vista peal? Eriti suure pai saab inimene, kes oskab mulle öelda või anda selle viirusevaba installfaili asukoha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar