Kas lumi pakib või hakkab kokku?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustKas Kopli on 10 aasta pärast uus Kalamaja? Fund Ehitus peaks see aasta alustama kahe maja ehitamist kopli liinidel.
Küsimus on et ei tea kaugele see hipsterlinnak edasi arendadakse? Pelgus ollakse küll juba väljas. Seal sitaks kallis kinnisvara.
Küll need vargad ja narkomaanid, kes Kalamajast ära kolisid või maha surid ka seal ükskord pildi tasku panevad või merre aetakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustKas Kopli on 10 aasta pärast uus Kalamaja? Fund Ehitus peaks see aasta alustama kahe maja ehitamist kopli liinidel.
Küsimus on et ei tea kaugele see hipsterlinnak edasi arendadakse? Pelgus ollakse küll juba väljas. Seal sitaks kallis kinnisvara.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustKas lumi pakib või hakkab kokku?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKopli suunal ehitatakse Voltasse mingeid loftkortereid ja Erikasse ehitatakse überkaubanduskeskust. Ehk praegu peaks see nö Kalamaja buumi piir kuskil Erika tänava kandis olema, edasi on veel narkomaanid ja kuritegevus.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustläbi SEB panga veel kellegil raskusi tulumaksu dekla tegemisel?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustHetkel võimatu. SEB kartes oma serverite kokkujooksmist vms on eemaldanud e-maksuametile läbipääsu läbi oma lehe.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustJuhiluba aegub varsti, vaja vahetada. Kas ma saan maanteeameti/ARKi vms lehel selle jaoks foto üles laadida või peab kohale minema? Või kasutavad sama pilti mis praeguse loa peal?
Igatahes maanteeameti lehel pakkus mulle uut juhiluba praeguse juhiloa või kehtivad ID-kaardi pildiga. Midagi muud üles laadida ei saa.
Kommentaar
-
Kunagi oli mingi jutt, kus eided-taadid naerist maa seest välja rebisid. Tabasin end mõttelt et ma pole vist iial naerist söönud ja lambist pole ka naerist kuskil lettidel näinud kuigi kunagi oli see eestlastel suht põhitoit (või eksin?). Igataes. On naeris enamvähem okei-söödav asi ja kust seda osta saab?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar