Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustMõistus on otsas ja närv must. Itimehed, oskate äkki arvata, milles viga võib olla:
Läpakaga ei pääse netti, lauaarvutiga pääseb. Mõlemad on ühe modemi taga, ehk siis modemis viga olla ei saa. Et läpakas ja modem omavahel kuidagimoodi ei sobi, on samuti välistatud, sest varem on kõik töötanud.
Seega jääb üle variant, et midagi on settingutes mäda. Oskab keegi midagi asjalikku välja pakkuda? Muideks läpakas näitab, et connection on olemas. Ühendab ilma probleemideta ära, aga default gateway'd ei ole ja IP aadressi repair'ida ei saa.
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
kuidas olla cool ja teha sellist pilti, kus on sees neli ruutu ühe suguse pildiga aga neil ruutudel on värvid kõik erinevad (kollane,punane,lilla jms). aga kes äkki on sellel asjal oma nimetus ka isegi?forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustKui veel huvitab, siis võib olla selline lihtne asi, et kui juhtme läpakasse lükkad, tõmba korraks modem seinast välja ja pane uuesti taha. Point on selles, et ta jätab omale mällu (modem siis) arvuti MAC aadressi, aga kuna lauakal ja läpparil pole need samad, siis üks lihtsalt ei tööta (selleks siis juhe seinast välja-seina sisse)
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitust. aga kes äkki on sellel asjal oma nimetus ka isegi?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustAndy Warholforever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustJah, tõesti. Ma googlest leidsin tutorialid, niiet proovin teha midagi.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustVariant nr. 2 - leia sõber, kellel on MacBook ja ava sealt programm Photo Booth. Edasi peaks lihtne olema.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKas fotobuufis saab tuunida pilte ka a la caravaggio või vermeer või zäksön pollok?Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustMillisesse vahemikku jäävad tavaliste õhupüsside kuulide kiirused?
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKui guuglisse lüüa "õhupüss algkiirus", siis peaks ju üht-teist leidma. Ma sain teada, et nii 200 m/s ringis on suht tavapärane.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar