Parandatud ... ootaks endiselt vastust...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustParandatud ... ootaks endiselt vastust...Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Rein, kamoon. Millest muust sa plikisidega ikka vahetunnis räägid, kui mitte kummidest och rehvidest.
Tuleb kuidagi poste koguda.
Lihtne küsimus ja võimalikult lihtne vastus:
Rehvide valmistamisel arvestatakse olusid, milles rehve kasutama hakatakse.
Naastrehvide erinevus suverehvide omadest on lihtsam. Naastrehvidesse on keeratud teatud arv naaste ehk naelu. Kurjemas variandis, sportimise tarbeks, lausa piike.
Lamellrehviga on keerulisem. Sisuliselt võib lamelliga sõita nii suvel kui talvel. Lamellrehvil on muster sügavam kui suverehvil. Loomulikult on see muster ka erinev. Lamellrehvi segu on pehmem kui suverehvil. Kui sõita suvel või sügisel lamelliga asfaltil, siis auto "ujub" üsna tugevalt. Naastrehvid hävitavad jõuliselt asfalti. Eesti kliimas piisab linnainimese sõitudeks lamellrehvist täiesti.14. september 2006, Tallinn
Kommentaar
-
Kas keegi teab kust leiaks sellise andmebaasi/otsingumootori/lehekülje, kust saaks leida näiteks Barcelona tulemused Inglismaa klubide vastu..või siis näiteks üldse Hispaania klubide tulemused Inglise klubide vastu (Meistrite liigas)...Kannikas ja Mardikas alati armastasid enne mänge välja tuua seda statistikat..Oskab siis keegi mingi lingi visata?
Kommentaar
-
Algselt postitas uvv Vaata postitustRein, kamoon. Millest muust sa plikisidega ikka vahetunnis räägid, kui mitte kummidest och rehvidest.
Rehvide valmistamisel arvestatakse olusid, milles rehve kasutamahakatakse.
Naastrehvide erinevus suverehvide omadest on lihtsam. Naastrehvidesse on keeratud teatud arv naaste ehk naelu. Kurjemas variandis, sportimise tarbeks, lausa piike.
Lamellrehviga on keerulisem. Sisuliselt võib lamelliga sõita nii suvel kui talvel. Lamellrehvil on muster sügavam kui suverehvil. Loomulikult on see muster ka erinev. Lamellrehvi segu on pehmem kui suverehvil. Kui sõita suvel või sügisel lamelliga asfaltil, siis auto "ujub" üsna tugevalt. Naastrehvid hävitavad jõuliselt asfalti. Eesti kliimas piisab linnainimese sõitudeks lamellrehvist täiesti.
Kunagi juhtusin kuulma mingit raadiosaadet kus väideti et naastrehvid on uutel teedel pigem kasulikud kui kahjulikud kuna pidavat asfaldit karestama!
Kommentaar
-
Algselt postitas gaius Vaata postitustKunagi juhtusin kuulma mingit raadiosaadet kus väideti et naastrehvid on uutel teedel pigem kasulikud kui kahjulikud kuna pidavat asfaldit karestama!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustkas ma olen ainuke, kellel msn streigib? mingisugune tõrkekood 80048831Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas uvv Vaata postitustRein, kamoon. Millest muust sa plikisidega ikka vahetunnis räägid, kui mitte kummidest och rehvidest.
Rehvide valmistamisel arvestatakse olusid, milles rehve kasutama hakatakse.
Lamellrehviga on keerulisem. Sisuliselt võib lamelliga sõita nii suvel kui talvel. Lamellrehvil on muster sügavam kui suverehvil. Loomulikult on see muster ka erinev. Lamellrehvi segu on pehmem kui suverehvil. Kui sõita suvel või sügisel lamelliga asfaltil, siis auto "ujub" üsna tugevalt. Naastrehvid hävitavad jõuliselt asfalti. Eesti kliimas piisab linnainimese sõitudeks lamellrehvist täiesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustKas teil ka valutas kui tarkusehambad hakkasid välja tulema? Krt mul teeb valu raisk :S
huvitav kas peaks hambaarsti või kellegi teise juurde pöörduma kui neid välja tahan saada? ilged tüütused onolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMa olen jällegi kuulnud, et vistrikud pidid näost ära kaduma siis kui pealt määrid neid meega ja seestpoolt kana sitaga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar