Algselt postitas zelee
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKunnus on juba mõned aastad väga silmapaistev liider olnud.
Rohkem ei ole näinud. Ajab muidu tarka juttu w?
Kommentaar
-
Algselt postitas StokOleneb tööst eksole. Mina istusin küll tooli peal kella 17-ni. Ühe hamba haav valutas nädal aega ja lõpuks lõigati haav uuesti lahti, puhastati ära ja alles siis andis järele. Ülemised tõmmati korraga ja need oli väga lebod, aga alumised on kurja juured.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustPmst sama. Alumine tuli uuesti lahti teha. Ülemine oli 3-4 päevaga kombes.
Kommentaar
-
See kõik on köki-möki, kui hammas vaatab ilusti igemest välja ülesse poole. Nädalaga klaarib välja tõmbamise vast ära.
Mul oli üks tarkusehammas paraleelselt lõualuuga igeme sees. Selle välja puurimine/tõmbamine oli totaalne horror ja kogu jama unustamiseks läks vist kolm nädalat, siis sai magada ilma ibumetiinita. Esimesel nädalal vajutasin mingit retseptiga valuvaigistit.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustSee kõik on köki-möki, kui hammas vaatab ilusti igemest välja ülesse poole. Nädalaga klaarib välja tõmbamise vast ära.
Mul oli üks tarkusehammas paraleelselt lõualuuga igeme sees. Selle välja puurimine/tõmbamine oli totaalne horror ja kogu jama unustamiseks läks vist kolm nädalat, siis sai magada ilma ibumetiinita. Esimesel nädalal vajutasin mingit retseptiga valuvaigistit.
Õel läks väga sitasti. Haav veritses ca nädala veel (mul oli keskööks veritsus lõppenud) ja tegi põrguvalu, mille vastu valuvaigistid ka ei aidanud. Käis veel järelprotseduuril jne. Täpseid asjaolusid ei tea aga päris valus kogemus oli see tal.
Algselt postitas veltu69 Vaata postitustMiks neid vaja üldse tõmmata on? Iga kord kui ma käin hambaarsti juures (iga 5 aasta tagant korra juttu rääkimas), siis öeldakse, et tõmbame ikka need tarkusehambad ka välja. Nagu miks? Mul pole elus olnud ühtegi hambaauku ega muud probleemi ning arsti juures käin tõepoolest hambaid ette näitamas ja smalltalki ajamas. Kas on mingi 99% tõenäosus, et need kuradid mingi aeg hapuks lähevad isegi siis kui mul üldiselt hammastega null probleemi.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMul oli/on sama olukord. Üks on ära tõmmatud, teine on veel alles. Neljapäeva pärastlõunal puuriti puruks ja korjati jupid välja - protseduur kestis tuimestuse tegemisega kokku ca 15 mintsa. Arsti poolt antud valuvaigistitest polnd sittagi kasu, õnneks tuttav pereõde sebis mulle mingid korralikud tabletid, mida võtsin esmaspäeva hommikuni. Parim "ravim" on uni. Ma võtsin valuvaigisti sisse ja läksin ca 17:00 magama ja magasin keskööni, siis võtsin teise veel ja magasin hommikuni ilusti. Samal päeval tööle küll ei kannatanud minna, terve näopool oli tuim. Reedel läksin rahulikult tööle (kontoritöö). Esmaspäevaks oli olemine täitsa ok juba. Korralikult süüa julgesin ca nädala pärast.
Õel läks väga sitasti. Haav veritses ca nädala veel (mul oli keskööks veritsus lõppenud) ja tegi põrguvalu, mille vastu valuvaigistid ka ei aidanud. Käis veel järelprotseduuril jne. Täpseid asjaolusid ei tea aga päris valus kogemus oli see tal.
Minul on nad nii kehva koha peal, et hambaharjaga ei pääse korralikult ligi. Nii kipub asi seal põletikuliseks minema. Aegajal läheb põsk paiste ka. Teiste hammastega on mul olnud väga vähe probleeme.
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustKas vene keeles on olemas sarnast vastet, st sõna, olukorrale, kus eestlane soovib tööd tegevale inimesele: "Jõudu"?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar