Algselt postitas eika
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustAvaldan arvamust, et see on väga nõme. Hullult jube, et inimesed saavad palka. Ehk kodumaised väljaanded võiks nendest filtritest küll eemaldada.
Kommentaar
-
See on ikka uskumatu, kuidas mingi sektori esindajad lihtsalt siira molliga süüdistavad tarbijat. Justkui nende business model ja eksistents on mingi god-given right.
Canceldan sellise sita peale vist viasat spordi ära ja vaatan striimi ning lisan meelega ad-blockeri ainult eesti saitidele.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSee on ikka uskumatu, kuidas mingi sektori esindajad lihtsalt siira molliga süüdistavad tarbijat. Justkui nende business model ja eksistents on mingi god-given right.
Canceldan sellise sita peale vist viasat spordi ära ja vaatan striimi ning lisan meelega ad-blockeri ainult eesti saitidele.
Hüdrolol.
Kui adblock pakub kohe uudiseid nagu niuhti ja teie istute mingi vana tehnoloogia otsas, siis kes ei adblockiks? Hull mõte on tõesti viletsama teenuse eest maksta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKui on tellitud, siis on minu jaoks ok Ma ütlen ausalt, et ma pigem surun ka seda liini, et digitellijatelt koristataks suurem osa reklaami ära ja jääks kindlad nö premiumpinnad. Win-win kõigi jaoks. Küll jõuab ka selleni.
Nagu ühes raamatus öeldi, siis head uudised on tasuta ja halbade eest pole mõistlik maksta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustnop .
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustGuardiani puhul pole. Inglismaal ja eestis kuvatava reklaami hulk on sama. Ehk õppigem parimalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSee on ikka uskumatu, kuidas mingi sektori esindajad lihtsalt siira molliga süüdistavad tarbijat. Justkui nende business model ja eksistents on mingi god-given right.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustirw kuidas on vsb selle teemaga seotud, liiga palju reklaami?
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustTahaks ülekandeid, paremaid uudiseid, ägedamaid asju, kuid kuna digiosa eest maksmine veel väga tavaline pole, ongi see kahjuks see mudel. Blokkimisel hakkavad need esimesed pooled, kui digitellimus peale ei tule, kaduma, sest tehakse valikuid ja raha ei taha keegi põletada.
Muidugi, kindlasti tekivad alternatiivsed lahendused ja vast juba lähiajalgi, kuid mingi raha peab nendeski liikuma - kas siis tellimus või reklaam. Väga muid variante pole.
klient peaks maksma ikka ainult asjade eest mida ta tarbib, mitte uute ja põnevate asjade arendamise eest. selle jaoks on miljon muud rahastamisvõimalust, alates labastest pangalaenudest kuni riskikapitalistide, võlakirjade ja aktsiaemissioonideni välja.
analoogiliselt, hamburgeriputkast miskit hamba alla ostes sa tahad maksta ikka ainult saia+lihatüki eest seal vahel, mitte uue parema lihaga lehmatõu aretamise kulusid
küsimus on siin lihtsalt aususes kliendi ees. ja kui klient tunneb et teda petetakse, siis.... kas ta loobub tarbimast või... petab vastu.
ma isiklikult ei tarbi adblocki, aga olen loobunud suure osa eesti meedia tarbimisest. ERR on üks väheseid erandeid, ja mitte ka väga kvaliteetne, eriti euroopas või mujal maailmas toimuva suhtes, aga muude (delfi., pm, epl jne) kvaliteet on veel palju hullem.
klikid ennast sellest reklaamirägastikust läbi selleks et infot saada.... ja saad pmst mitte midagi väärtuslikku.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSarnaselt Martinile, sinu loll jutt eelmisel lehel.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokIsegi IT-ettevõttes. Täielik müstika.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustAinuke asi, mida ma eelmisel kirjutasin oli antud situatsiooni selgitav ja seda kritiseeriv ja väike sõbralik torge eika suunas. Mis seal täpselt sinu jaoks loll oli?
Sama kehtibki ka nt. VSB puhul.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar